Deze ontbijtjes van Bij Best wil je echt een keertje proeven

Aangeboden door Bij Best 6 maart 2019

Of je nu super vroeg je bed uit moet of lekker lang kunt uitslapen: ontbijten buiten de deur is altijd fijn. Bij Best heeft sinds kort een paar heerlijke nieuwe ontbijtjes op de kaart staan. We tippen er vier.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Blueberry coconut

bij best

Havermout: we zijn er gek op. Start je dag goed en bestel de havermout met Griekse yoghurt, banaan, kokosrasp, honing en blauwe bessen. 

Bij Best Breakfast

Als je wel eens Bij Best bent geweest, weet je dat ze hier geen karige porties serveren. Na het Bij Best Breakfast heb je sowieso geen honger meer. Het ontbijt bestaat uit pancakes met blauwe bessen, een breagg (dat is ei gebakken ín een broodje), een sandwich met prosciutto, vijgenconfiture en verse tijm. Daar krijg je ook nog een kop koffie, cappuccino of thee naar keuze bij. Als dat niet lekker wakker worden is… 

Green power smoothie

Heb je het de vorige avond echt te bont gemaakt of is het gewoon tijd voor iets gezonds? De Green Power Smoothie geeft je alle energie die je nodig hebt om de dag door te komen. Hij wordt gemaakt met amandelmelk, spinazie, ananas en mango.

Continentaal of Engels ontbijt

bij best delft
Het continentaal ontbijt

Wist je dat de ontbijtjes bij Bij Best de hele dag verkrijgbaar zijn? Dus óók als je om 15.00 uur ’s middags ineens een onwijze craving hebt naar een Engels ontbijt met een gebakken ei, gegrilde tomaat, vers brood, worst, bacon en witte bonen in tomatensaus, kun je die bestellen. Meer zin in een continentaal ontbijt? Dan krijg je naast het brood en gebakken ei een glaasje yoghurt met granola, croissant, vers fruit en kaas, ham en jam. Beide ontbijtjes worden geserveerd met jus ‘d orange, cappuccino of thee.

Denk je nu: alles leuk en aardig, maar ik wil gewoon zo’n beroemde grilled sandwich? Ook daar heeft het team van Bij Best nieuwe varianten op gemaakt. Je bekijkt de complete nieuwe kaart via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Best. Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best bars

Nu gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.