Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze broodjes van Holtkamp wil je uitproberen

Aangeboden door Bakkersstudio [W]eten 4 februari 2019

Soms heb je even geen trek in een lunch met allerlei gekke poespas, maar wil je gewoon een goed broodje met lekker beleg. Dan ben je bij Bakkersstudio [w]eten van Bakkerij Holtkamp aan het goede adres, want de kunst van lekkere lunches maken hebben ze goed onder de knie. Dit zijn de meest populaire gerechten:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Volkorenbol met warme geitenkaas

Heb je trek in een broodje, maar dan wel nét even anders belegd? Bestel dan de Gildekorn volkorenbol met warme geitenkaas, golden syrup, pecannoten en een heerlijk zoete uienchutney. Het is ook niet zo gek dat deze lunch héél vaak besteld wordt!

Ouderwets pasteitje

Goed het is misschien geen broodje, maar waar kun je nou nog een pasteitje eten? Bij Bakkersstudio [W]eten kan het! Het pasteibakje wordt vers gemaakt in de bakkerij van Holtkamp in Den Hoorn. De ragout is hetzelfde als de vulling van de beroemde Holtkamp croquet… Loopt het water je al in de mond?

Proeverij

Kun je geen keuze maken? Bestel een proeverij! Je krijgt dan eerst allerlei hartige hapjes met onder meer een klein soepje, broodje met kaas, klein pasteitje, kaaskoekje en nog veel meer lekkers. Om het af te maken, krijg je daarna ook nog een aantal zoete taartjes. Let wel op: de proeverij moet je van te voren reserveren.

Soep en een croquet

Soms heb je gewoon heel veel zin in een broodje kroket. Dan kun je prima gaan lunchen bij Bakkersstudio [w]eten, want op het menu staat ook een lekker wit cadetje met een Holtkamp croquet. Je kunt kiezen uit de smaken garnaal, kaas of kalf. Om het nog een beetje gezond te houden, krijg je er ook een klein soepje bij.

Broodje rookworst

Elke maand is er een ander ‘broodje van de maand’. Deze maand is dat het broodje rookworst. Het desembroodje is natuurlijk van Holtkamp en de rookworst komt van Slager Jeroen van Geest. Hij wordt geserveerd met uienchutney, zuurkool, mosterdsaus, sla en gebakken uitjes. Dit broodje is beslist het proberen waard: “Als je dit proeft, wordt je helemaal gek”, lacht eigenaresse Joanne. Het broodje is nog tot eind februari verkrijgbaar, dus wees er snel bij!


Meer over Bakkersstudio [W]eten ontdekken?

Bakkersstudio [W]eten koffiebars

Vandaag gesloten

Dijkshoornseweg 37a, Den Hoorn

Bekijk meer:koffiebars
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.