Deze freakin’ lekkere freakshakes van Quetzal wil je uitproberen

Aangeboden door Quetzal Delft 24 juli 2018

Wie een freakshake van Quetzal wel eens geproefd heeft, weet: ze zijn ónwijs lekker en nog hartstikke fotogeniek ook. Heb jij nog nooit zo’n over the top milkshake of chocolademelk geproefd? Deze vier varianten kun je krijgen bij de chocoladebar. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oreoshake

Alles met Oreo is fantastisch en zo ook deze milkshake. Hij wordt gemaakt van melk en oreo koekjes en wordt afgetopt met nóg meer oreokoekjes en slagroom. Alles bij Quetzal wordt gemaakt van verse ingrediënten, dus je hoeft hier niet bang te zijn voor rare kunstmatige toevoegingen.

Hot choc salted caramel

Loopt het water je al in de mond? Dat snappen we best, want deze warme chocolademelk met karamel zeezout is écht een topper. De warme chocolademelk kun je krijgen in een smaak naar keuze (wit, melk, puur, extra puur) en wordt aangevuld met karamel zeezout. Daar bovenop komt dan ook nog een fantastische topping met slagroom, pretzels en brownie. Hmmm…

Aardbeienshake

Éven geen zin in een chocoladekick? Dan is de freakshake met aardbei een aanrader. Vooral de topping met een donut, slagroom en lekkere snoepjes maakt ‘m fantastisch. Dit is trouwens wel een echte limited edition, want je kunt deze niet bestellen; hij is alleen af en toe te winnen via de Facebookpagina van Quetzal.

Kinderbueno shake

Even intens genieten met m'n fave ❤ #chocolade #freakshake

A post shared by 👅 (@kayleighsm_) on

 

Wie gek is op kinderbueno (ehm, iedereen?!), wordt héél gelukkig van deze freakshake. Het is een chocolademilkshake die wordt afgetopt met kinderbueno, brownie, slagroom en nog veel meer lekkers. De chocolademilkshake wordt trouwens gemaakt met koude melk, ijsblokjes en vloeibare chocolade in een smaak naar keuze. Wij kunnen je vertellen: die chocolade maakt écht verschil. 

Freak je eigen shake

Naast de bovenstaande milkshakes heeft Quetzal nog véél meer varianten. Wat dacht je van banaan en caramel of marshmellows en pindakaas? Ook deze versies kun je naar eigen inzicht freaken: de toppings zijn op zo’n beetje iedere milkshake of warme chocolademelk te maken.

Bijna leuker dan het eten van een freakshake, is hem zelf maken! Linda en Valentijn van Quetzal leren je met alle liefde de fijne kneepjes van het freakshake-vak tijdens een workshopavond. Dit zijn de data:

Dinsdag 31 juli

Maandag 13 augustus

Zaterdag 29 september

Wij zouden zeggen: trommel je vriendengroep op en meld je aan! Dat kan door te mailen naar [email protected], een berichtje te sturen via messenger of te bellen naar 015-8879996. De kosten zijn €15,- per avond. Er komen waarschijnlijk nog meer data bij, houd daarvoor de Facebookpagina van Quetzal in de gaten.

Quetzal Delft koffiebars

Nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.