Deze Delftse horecazaken gaan bezorgen vanwege corona

Het kan niemand ontgaan zijn: in Nederland (en dus ook in Delft) gaat steeds meer op slot. In de hoop de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn scholen, horeca, kinderopvang, sauna’s, coffeeshops en sport- en seksclubs gesloten. Sommige winkels zijn nog wel open, maar het is vanzelfsprekend veel rustiger op straat. Om iedereen toch van hun producten te voorzien, hebben veel ondernemers een andere manier bedacht. Wij zetten ze op een rijtje:

Jans gaat bezorgen

Ontzettende zin in een taart of gebakje? Vanaf 17 maart gaat Jans ook thuis bezorgen. De zaak heeft zelfs een nieuwe hashtag het leven in geroepen: #geefjanseenkans. Houd de Instagram van Jans in de gaten, daar delen zij stories over welke producten je kunt bestellen. Bezorgen kost €5,- en is gratis vanaf €20,-! Bezorging buiten Delft wordt alleen in overleg gedaan. Bestel jij voor 13.00? Dan worden de producten dezelfde middag nog thuisbezorgd.

De Verbeelding gaat bezorgen

De Verbeelding menukaart bezorgen

De Verbeelding gaat vanaf vandaag thuisbezorgen tegen gereduceerde tarieven. Er is een aangepaste menukaart gemaakt. En heel leuk: als bedankje voor het bestellen zullen zij bij één op de vijftien bestellingen een gepersonaliseerde cadeaukaart stoppen. Deze kun je verzilveren wanneer De Verbeelding haar deuren weer mag openen.

Menu’s van Rode Rozen en Tortilla’s thuis laten bezorgen

Rode rozen en tortilla's

Vanaf vandaag gaat Rode Rozen en Tortilla’s lekker voor jou koken. Je hebt keuze uit drie verschillende menu’s. Wil je bestellen? Dat kan voor 18.00 uur via de mail of via 06- 14578541. De menu’s zijn op de facebookpagina te bekijken.

Bar Sil gaat bezorgen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve allemaal, wij mogen jullie tijdelijk niet ontvangen als gast in onze zaak maar dat betekent niet dat wij stil gaan zitten. Normaal gesproken komen jullie naar ons, maar vanaf maandag 16 maart komen wij naar jou! Omdat onze broodjes en pasta’s zó geliefd zijn, komen wij ze naar je toe brengen. Zo hoef je ons niet te missen en wij jullie niet! We hebben een speciaal menu voor jullie samengesteld met broodjes en pasta’s die je kunt laten bezorgen of af kunt halen. Ps: wij zijn afhankelijk van onze leveranciers, sommige producten kunnen op raken! Bestellen via whatsapp +316 48681763 Voor de postcode’s: 2611, 2612, 2613, 2628 Openingstijden: maandag t/m zondag 10.00-20.00 Minimum bestelbedrag: 12,50 Betalen via ideal (tikkie) #BARSILdelft #staysafe

Een bericht gedeeld door BAR SIL (@barsildelft) op 15 Mrt 2020 om 2:19 (PDT)

Ook Bar Sil heeft besloten vanaf vandaag te bezorgen. Zij hebben een speciaal menu samengesteld met broodjes en pasta’s die je kunt laten bezorgen of af kunt halen. Ze vermelden er wel bij dat de zaak afhankelijk is van leveranciers. Sommige producten kunnen dus op raken. Bestellen kan via Whatsapp, het telefoonnummer is +316 48681763. Openingstijden zijn ’s middags van 12 tot 13.00 en ’s avonds van 17.00 tot 21.00.

De delicatessen van Il Tartufo thuis laten bezorgen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve Allemaal, wat een nieuws… Maar wij blijven open! Zie de onderstaande foto hoe en wat wij komende tijd precies gaan doen! Om daar nog aan toe te voegen houden wij ons uiteraard aan nog striktere hygiëne voorschriften dan voorheen. Zoals: – Wij wassen elke 15 minuten onze handen. – Wij schudden geen handen meer. – Wij maken met zeer grote regelmaat alle deurklinken, pinapparaten en alle andere oppervlakte die veel worden aangeraakt schoon. – Wij zullen maximaal 5 mensen per keer binnenlaten zodat wij een gepaste afstand van elkaar kunnen houden. – Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten en niemand werkt bij ons die uit een risico gebied komt. STEUN ONS! Het zijn lastige tijden, maar steun de kleine ondernemingen in Delft. Zo kunnen ook wij, jullie ook in de toekomst blijven verblijden met heerlijke Italiaanse delicatessen! Meer dan dankbaar zijn wij voor onze vaste klanten die ons ook nu blijven steunen en bezoeken! A Presto! Fabio & Angela (Bestel formulier morgen online!)

Een bericht gedeeld door Il Tartufo (@iltartufodelft) op 15 Mrt 2020 om 2:35 (PDT)

Gek op die lekkere delicatessen of verse maaltijden van Il Tartufo? Je hoeft ze in deze tijden niet te missen! Het horecagedeelte van de zaak is gesloten, maar de delicatessenwinkel blijft vooralsnog gewoon open. Il Tartufo bezorgt zelf, maar je kan ook bestellen via Deliveroo of UberEats. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Bakker Jaap en bakker van Roon gaan brood bezorgen

De twee bakkerijen hebben de handen ineen geslagen en gaan vanaf 17 maart brood aan huis te bezorgen. Om iedereen te kunnen helpen hebben de twee bakkerijen de postcodes in Delft verdeeld. Bakker Jaap neemt postcodes: 2611, 2612, 2616, 2627, 2628 en 2629 op zich. Bakker van Rhoon bezorgd op de postcodes: 2613, 2614, 2622, 2623, 2624, 2625 en 2626. Via Whatsapp kun je een bestelling plaatsen, je krijgt dan een tikkie en de volgende dag heb je het brood in huis. Het nummer van Bakker Jaap is 06-44718935. Het nummer van Bakker van Roon is 06-21307759. Vanaf twee broden bezorgen de bakkerijen gratis. Liever zelf even snel een brood halen? Dat kan! De bakkerijen zijn beiden geopend.

Ijs van De Lelie thuis laten bezorgen

de lelie ijs

Beiden zaken van De Lelie zijn geopend, maar omdat  veel mensen thuis blijven is de zaak hard aan de slag gegaan. De Lelie heeft nu een webshop online gezet. In de regio gaan zij alle bestellingen boven de €10,- gratis bezorgen. In Delft bezorgt De Lelie ook ijs. Als je voor 14.00 uur besteld is het dezelfde dag tussen 15.00 uur en 18.000 uur bezorgd.

Bestellen bij Angie’s Juicebar

angie's juicebar
Ook Angie’s Juicebar blijft geopend om iedereen van de nodige vitamientjes en mineralen te voorzien. Je kunt jouw bestelling voor verse sapjes en smoothies, gembershots en sapkuren telefonisch of via Whatsapp plaatsen. Het nummer is 06- 41464390. Bestel je liever via de mail? Dat is mogelijk! Ook kun je een bestelling plaatsen bij Uber Eats of Thuisbezorgd. 

Kreeft, vis of oesters bestellen bij Les Copains

les copains

Natuurlijk moet ook restaurant Les Copains helaas de deuren sluiten. Heb je zin om iets lekkers te bestellen voor thuis? Die mogelijkheid is er. Je kunt bij restaurant Les Copains denken aan: kreeft, vis of oesters. Wil je een bestelling plaatsen? Dan kun je contact opnemen via 015-2144083 of via de mail.

Privé shoppen bij Steendam Herenmode en Strellson Delft

steendam herenmode

Goed, dit gaat stiekem niet over bezorgen. Maar we vonden het wél heel leuk om toch mee te nemen in het lijstje. Steendam herenmode en Strellson Delft hebben  namelijk speciaal voor de klanten die liever niet in een drukke winkel willen shoppen een speciaal privé uurtje ingericht. Elke maandag tot donderdag is de winkel van 17:30 tot 18.30 beschikbaar voor een privé shop moment. Reserveren kan telefonisch op 015-2124516 of per mail [email protected]

Ken jij meer bedrijven?

Weet jij nog meer bedrijven die het in deze roerige tijd even helemaal anders aanpakken? Deel het op Facebook in een reactie onder dit artikel!

Meer in deze categorie

Corona

Ga naar “Zoveel boetes vanwege de avondklok werden uitgedeeld in Delft”

Zoveel boetes vanwege de avondklok werden uitgedeeld in Delft

Ga naar “Veilig zonder afspraak winkelen in Delft: dit zijn de maatregelen”

Veilig zonder afspraak winkelen in Delft: dit zijn de maatregelen

Ga naar “Je kunt weer winkelen zonder afspraak in Delft: dit moet je weten”

Je kunt weer winkelen zonder afspraak in Delft: dit moet je weten

groene vingers delft

In onze gids

Ga naar “Small Batch”

Small Batch

 • Voldersgracht 18
 • Slijterijen
 • Gesloten

Nu gesloten

Ga naar “The Harvest”

The Harvest

 • Binnenwatersloot 3
 • Biologische restaurants
 • Gesloten
Ga naar “The Sushi Palace Delft”

The Sushi Palace Delft

 • Minervaweg 12
 • Sushi restaurants
 • Gesloten

Nu gesloten

Aanbiedingen

Ga naar “50% korting op opruimingsmatrassen! Op=op”

50% korting op opruimingsmatrassen! Op=op

 • Dutch Dream Delft
 • Geldig t/m 30 juni 2021

Topper

Ga naar “Multifunctionele schoudertas € 14,99”

Multifunctionele schoudertas € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 16 mei 2021
Ga naar “Raak Vruchtensiroop van € 3,09 voor € 0,99”

Raak Vruchtensiroop van € 3,09 voor € 0,99

 • PLUS
 • Geldig t/m 15 mei 2021
Ga naar “36 t/m 42 ook in beige Graceland € 24,99”

36 t/m 42 ook in beige Graceland € 24,99

 • vanHaren
 • Geldig t/m 23 mei 2021
Ga naar “Blokker koffiecupmachine plateau met opberglades € 19,99”

Blokker koffiecupmachine plateau met opberglades € 19,99

 • Blokker
 • Geldig t/m 24 mei 2021

Vacatures

Ga naar “Orthodontie assistente”

Orthodontie assistente

 • orthospecialist
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Technisch accountmanager”

Technisch accountmanager

 • VPInstruments
 • Fulltime
Ga naar “Service Desk Officer”

Service Desk Officer

 • Stichting IHE Delft
 • Fulltime
Ga naar “Verkoopmedewerker ANWB winkel”

Verkoopmedewerker ANWB winkel

 • Timing Uitzendbureau
 • Parttime
Ga naar “Taxichauffeur voor leerlingenvervoer Delft gezocht”

Taxichauffeur voor leerlingenvervoer Delft gezocht

 • Top Support Nederland BV
 • Parttime

Agenda

Ga naar “Online Harry Potter Quiz”

Online Harry Potter Quiz

 • Jansen & Jansen
 • 19 mei 2021

Topper

Ga naar “Delft Chamber Music Festival 2021”

Delft Chamber Music Festival 2021

 • 22 juli 2021
Delft Chamber Music Festival
Ga naar “Delft Fringe Festival 2021”

Delft Fringe Festival 2021

 • 27 mei 2021
delft fringe festival
Ga naar “Outletmarkt Delft voor de Helft”

Outletmarkt Delft voor de Helft

 • 25 september 2021