Deze 6 desserts van De Lelie kan je thuis bij je kerstdiner serveren

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 5 december 2017

Je kunt tijdens de kerstdagen zelf aan de slag gaan met het toetje. Maar als je een kerstdessert neemt van De Lelie, weet je zéker dat je de show steelt. Want zeg nou zelf: goed inkopen doen, is ook een vak. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ga je een bestelling doen bij De Lelie? Zorg dan dat je een bestelformulier ophaalt bij De Lelie. Je hebt dan tot 18 december om hem in te leveren bij de vestiging aan de Voorstraat of de Gasthuislaan.

Chocolade-framboostaart

Is chocolade en karamel je iets te heftig? Dan is de chocolade-framboos ijstaart een goed alternatief. In de ijstaart zit milde pure chocolade (voor de kenners: alpaco) in combinatie met fris frambozenijs. Daarop zit een citroen krokantlaagje met een laagjescake en meringuetopping. Kortom: een feestelijke taart!

Wat mag dat kosten?  €24,50 voor zes tot acht personen.

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Nu gesloten13:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Chocolade-karameltaart

De ijstaart chocolade-karamel is nieuw in het assortiment en wil je zéker uitproberen. Het is boomstamtaartje met een vulling van melkchocolade-ijs, karamel, cake, zeezoutcrisps en de DelftsBruin melkchocolade. Hmm…

Wat mag dat kosten? €19,50 voor zes tot acht personen.

Omelet siberienne

Dit taartje is al jaren hartstikke populair, dus hij zit nu weer in het assortiment. De omelet siberienne is een boltaart met cherryijs en amarenakers. De taart heeft een crunch van versgebakken koekjes en is afgewerkt met Italiaans schuim. Thuis kan je hem nog afbakken onder de grill.

Wat mag dat kosten? €22,50 per taart voor zes tot acht personen.

IJsbeker

Als je zelf graag kookt, maar wél graag met goede ingrediënten werkt, is het ijs van De Lelie een aanrader om te gebruiken. Je hoeft niet als een razende bolletjes van hoorntjes te scheppen, want voor de gelegenheid verkoopt de ijssalon ook ijs in halve literbekers. Er zijn tien verschillende smaken, dus daar kan jij je dessert ongetwijfeld tot een succes maken!

Wat mag dat kosten? €8,50 per beker.

Cappuccinotaart

De luxe cappuccino ijstaart is echt wat voor liefhebbers van koffie-ijs. Het is een mooie ronde taart van koffie-ijs (gemaakt van de koffie van Kek!) met krokante cacaonibs, koffiekrokantjes en vanille-ijs. Kopje verse koffie erbij en je kerstdessert is zeker weten een doorslaand succes.

Wat mag dat kosten? €24,50 voor zes tot acht personen.

IJsmacarons

Wil je zelf aan de slag met je kerstdessert, maar wel een beetje hulp van De Lelie? Dan zijn deze ijsmacarons een hele leuke toevoeging. Ze zijn er in de smaken Delftenaar, framboos of chocolade/caramel. Ze hebben vrolijke kleurtjes, dus het resultaat ziet er al snel indrukwekkend uit.

Wat mag dat kosten? €1,75 per stuk.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶