Deze 5 nieuwe gerechten op de kaart van Kwalitaria wil je proberen

Aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein 30 september 2018

Het regent dat het giet en buiten is het maar frisjes: de herfst is aangebroken! Daarom heeft Kwalitaria nieuwe gerechten op de kaart gezet.  Daarom heeft Kwalitaria nieuwe gerechten op de kaart gezet die het proberen waard zijn. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Frietje speciaal

Ben je wel uitgekeken op dat patatje oorlog of heb je gewoon flinke honger? Dan is de herfst special hét gerecht voor jou. Deze maaltijd is echt even anders-dan-anders: je krijgt friet met runderreepjes, kastanjechampignons, paprika, bosui en huisgemaakte pepermayonaise. Yum!

Kwalitaria Délifrance Vesteplein snackbars

Nu open10:00 - 21:00

Vesteplein 136, Delft

Bekijk meer:snackbars

Herfstbroodje

Bij de Délifrance afdeling van Kwalitaria bestel je superlekkere broodjes, dat wist je waarschijnlijk al. Naast het reguliere menu kun je ook een herfst broodje bestellen met runderpastrami, augurk, zoetzure uien en pepermayonaise. Je kunt het broodje ook meenemen. Ideale snelle lunch, dus!

Herfstburger

Van de nieuwe hamburger krijg je meteen een herfstgevoel. Hij is belegd met kastanjechampignons, zoetzure uien, pepermayonaise en bacon. Natuurlijk zit er ook een goede burger op: deze is gemaakt van MRIJ-vlees. Dit vlees is afkomstig uit Nederland en is supermals en sappig. In combinatie met de herfstige ingrediënten is hij helemaal om van te watertanden!

Herfstkroket

Een kroketje gaat er altijd wel in: of je hem nu eet als lekkere snack of bij de friet. Ook daarmee kom je nu in de herfstsferen, want er is nu een variant met kastanjechampignons! Naast dat hij superlekker is, is-ie ook nog eens helemaal vegetarisch. Heb je meteen je dagje zonder vlees te pakken.

Herfst milkshake

Op gure herfstdagen denk je misschien niet zo snel aan een milkshake, maar de milkshake met pistache heeft alles in huis om jou een warm gevoel te geven. Hij is lekker zoet, maar ook herfstig door de notensmaak. Het proberen waard!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.