Deze 5 heerlijke desserts van De Lelie wil je eten met kerst

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 9 december 2018

Met kerst moet je al genoeg: dineren met je ouders, brunchen met de schoonfamilie en dan tussendoor óók nog zelf in de keuken staan. Dan is het fijn als je geen tijd hoeft te besteden aan het toetje. Dat heeft De Lelie al voor je gedaan! Deze vijf heerlijke kerstdesserts kun je vanaf nu bestellen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wil je een bestelling plaatsen bij De Lelie? Zorg dan dat je een bestelformulier ophaalt in een van de winkels. Je hebt tot 15 december om hem in te leveren bij de vestiging aan de Voorstraat of de Gasthuislaan. De ijstaartjes zijn tot en met 24 december ook los verkrijgbaar in de winkel.

Luxe ijstaart met chocolade en framboos

de-lelie ijstaarten desserts kerst

Ben jij gek op het Alpaco ijs van De Lelie? Met kerst geniet je van dit ijs in een 2.0 versie: als luxe ijstaart met citroenkrokant, laagjes cake, frambozenijs en meringue. Hij is geschikt voor acht personen en ongelooflijk lekker.

De kosten? €24,50. 

Boomstam in twee smaken

de-lelie ijstaarten desserts kerst

Goed, het liefst zouden we alle ijstaarten bestellen, maar dat kan natuurlijk niet. In elk geval wordt kiezen lastig, want ook de ijsboomstam is een héérlijk dessert. Hij is verkrijgbaar in de smaken chocolade caramel met zeezoutcrisp of Delftenaar met het beroemde Delftenaar ijs en amandelpraline. Je kunt met zes tot acht personen smullen van deze taart.

De kosten? €19,50.

Omelette Sibérienne

Als je de show wilt stelen, is de omelette sibérienne een aanrader. Dit is een boltaart met aan de buitenkant Italiaans schuim. Als je hem open snijdt, krijg je een vulling te zien van cherry ijs, amarenakers en crunch van versgebakken koekjes. Jummie! De boltaart is geschikt voor zes tot acht personen.

De kosten? €22,50.

IJsbonbon

Vind je een stuk ijstaart als toetje wat teveel van het goede? Dan kun je ook kiezen voor een ijsbonbon. Deze pareltjes zijn verkrijgbaar in de smaken Delftenaar ijs met witte chocolade, frambozen sorbetijs in Ruby-chocolade of met Licor 43 ijs in Delfts BruinMelk chocolade.

De kosten? €2,75 per stuk.

IJsbeker

Ga je liever zelf aan de slag met het dessert, maar wil je er wél goed ijs in verwerken? Dan is het schepijs van De Lelie een aanrader. Ze verkopen het ijs voor de gelegenheid in halve literbekers, dat is wel zo handig. Er zijn tien verschillende smaken, dus er is altijd wel een smaak die je lekker vindt!

De kosten? €8,50 per beker.

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Nu open10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.