Deze 5 gerechten van Kwalitaria zijn mega lekker

Aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein 21 december 2018

Soms wil je wat anders dan een simpel broodje kroket of frietje mét. Daarom heeft Kwalitaria vijf nieuwe gerechten op de menukaart gezet! We zetten ze voor je op een rijtje.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Winter burger

De hamburgers van Kwalitaria zijn altijd lekker. Natuurlijk komt dat door het Hollandse rundvlees dat gebruikt wordt, maar ook door het beleg. Op de nieuwste variant zit huisgemaakte zoetzure uien, piccallily, krokante bacon en pittige paprikasaus. Een gouden combinatie!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein. Meer over Kwalitaria Délifrance Vesteplein ontdekken?

Kwalitaria Délifrance Vesteplein snackbars

Nu open10:00 - 21:00

Vesteplein 136, Delft

Bekijk meer:snackbars

Frietje speciaal

De patat van Kwalitaria is superlekker. Dat komt doordat het wordt gemaakt van de Hollandse Agria aardappel. Vervolgens wordt er door Aviko – speciaal voor Kwalitaria – patat van gemaakt. Maak je frietje deze winter nóg lekkerder met kipreepjes, cherrytomaatjes paprikasaus en rode ui. Want dat is het frietje speciaal van dit seizoen!

Broodje kroket

Bij Kwalitaria weten ze zelfs een simpel broodje kroket bijzonder te maken. In plaats van een zacht bolletje wordt een desem pistolet gebruikt en de kroket heeft een vulling met kip kerrie. Daar bovenop komen gebakken uitjes, paprikasaus en bieslook. 

Winter milkshake

Vind je het eigenlijk te koud voor een milkshake? Van de winter milkshake krijg je toch een warm gevoel, want hij wordt gemaakt van rum- en kersensiroop. Jummie!

Gevuld pitabroodje

Trek in een goede lunch, maar wil je liever iets gezonds? Bestel dan het pitabroodje. Deze wordt gevuld met kipreepjes, cherrytomaatjes, rode ui, paprikasaus en bosui. Je kunt hem ter plekke opeten of meenemen. Handig!

Lijkt het je trouwens leuk om deze gerechten zelf klaar te maken of te bezorgen? Dat kan! Kwalitaria is op zoek naar personeel. Meer informatie vind je in de onderstaande vacature.

Kwalitaria Délifrance Vesteplein delft
Topper

Horecatopper

Fulltime/parttime - Geplaatst op 21 dec 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.