Deze 5 dingen wist je nog niet over Van Maanen

Aangeboden door Van Maanen Delft 22 oktober 2018

Van Maanen zit nu een goed jaar in Delft en we zijn maar wát blij met deze nieuwe aanwinst. Dikke kans dat je er al eens binnen bent gelopen voor een lunch of een cadeautje, maar wist je deze vijf dingen al over de bakkerij, cadeauwinkel en lunchroom?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je kunt er fantastisch lunchen

Dat je bij Van Maanen lekker kunt lunchen, is waarschijnlijk geen nieuws voor je. Maar wat wél nieuw is, is de kaart! Aan jou de zware taak om ze allemaal uit te proberen. Je kunt bijvoorbeeld een vers broodje bestellen met tonijn, filet american, avocado, serranoham of oude kaas. Daarnaast heeft Van Maanen een houtoven en daar wordt natúúrlijk ook gebruik van gemaakt. Zo kun jij ’s middags genieten van een verse pizza! En heb je grote honger? Dan kun je gaan voor een hamburger, huisgemaakte falafel of quiche.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Maanen Delft. Meer over Van Maanen Delft ontdekken?

Van Maanen Delft restaurants en horeca

Nu gesloten08:00 - 18:00

Hippolytusbuurt 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Broodjes om mee te nemen

Heb je al helemaal zin in één van deze broodjes, maar geen tijd om rustig te lunchen? Dan kun je de broodjes, hamburgers en quiches ook gewoon meenemen naar huis of kantoor. Kost je amper tijd, maar levert je wél een lekkere maaltijd op.

De high tea is een echte aanrader

van maanen

High tea’en is altijd razend gezellig en al helemaal als je het doet in het Instagram-waardige restaurant van Van Maanen. Behalve dat je bezoek mooie kiekjes oplevert in je feed, wordt je van de high tea ook héél gelukkig. Al het eten – van het kleinste broodje tot de grootste taart – wordt vers gemaakt in de bakkerij en dat proef je! Je krijgt in totaal negen hapjes en onbeperkt thee. Wat er precies op de etagère ligt, is een verrassing. O ja: de high tea kost €15,- per persoon en het is handig om van te voren te reserveren.

Ze hebben héél veel soorten verse thee

van maanen

Theeleuten kunnen hun hart ophalen bij Van Maanen, want er zijn héél veel verschillende smaakjes om uit te kiezen. Wat dacht je van groene thee met kers en vanille? Of kurkuma, honing, citroen en gember? In totaal kun je kiezen uit maar liefst 13 verschillende soorten gedroogde én verse thee. 

Vanaf 08.00 uur kun je komen ontbijten

van maanen delft
Voor deze wentelteefjes kom je je bed wel uit!

Er is niets waar je meer een vakantiegevoel van krijgt dan van buiten de deur ontbijten. En waar kan dat nu beter dan bij een echte bakkerij? Je kunt hier onder meer genieten van een vers croissantje, wentelteefjes en yoghurt met granola. Uitgebreid ontbijten kan natuurlijk ook: dan neem je gewoon het Van Maanen ontbijt met een eitje, croissant, twee dikke boterhammen met beleg, jus d’orange én een kop koffie of thee. Daarmee kom je de dag zéker door!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.