Dit is waarom de pizza’s van Pizza Dennis zo lekker zijn

Aangeboden door Pizza Dennis 13 december 2018

Pizza bakken, het klinkt zo simpel. Maar bij het maken van een écht goede pizza komt behoorlijk wat vakmanschap kijken. Bij Pizza Dennis hebben ze dit onder de knie – en dat proef je terug! Dennis verklapt zijn geheimen.

Je denkt bij pizza misschien niet meteen aan lang wachten en geduld, maar tóch is dat een van de belangrijkste ingrediënten van een goede pizza. “Ons deeg krijgt twee dagen de tijd om te rijzen. Het deeg dat ik op maandag maak, wordt woensdag pas gebruikt. In de tussentijd kan de smaak zich ontwikkelen.”

Lokale producten

Als het deeg eenmaal is gerezen, gaan er zoveel mogelijk lokale producten op de pizza. “De kaas halen we bij Verkade & Jacques, het vlees komt van Slagerij Leo van Vliet en de vis van de visboer. Dat is niet alleen goed voor de lokale economie, maar ook voor de pizza. Deze ondernemers leveren goede spullen en dat proef je terug.”

Goede oven

Vervolgens gaan de pizza’s de oven in. Ook dat is een belangrijke schakel: “Ik heb een speciale oven die altijd op dezelfde temperatuur staat. Hierdoor hebben de pizza’s een constante kwaliteit. Dat is heel belangrijk, vooral als de zaak vol zit en ik óók nog pizza’s moet leveren op locatie.”

Deze pizza’s wil je proeven

Welke pizza je echt geproefd moet hebben? “De pizza shoarma is een hele populaire. Als je liever geen vlees eet, is de Melissa een aanrader. Dit is een pizza met basilicum, tomaten, olijven en mozzarella. Heerlijk is-ie!”

Als je trek hebt gekregen, komt dat goed uit. Je kunt je pizza namelijk meteen bestellen! Dat doe via onderstaande button.

Pizza Dennis pizzeria's

Nu gesloten16:00 - 22:00

Nieuwstraat 8 , Delft

Bekijk meer:pizzeria's

adv.