Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delft Serveert komt er aan: win alvast muntjes

Dit is een Ondernemersbijdrage 21 september 2016

Het wordt prachtig weer komend weekend dus hup, op naar Delft Serveert. Zou je zeggen. Maar soms zit je wel eens krap bij kas en hoe lekker is het dan om bij indebuurt alvast 10 muntjes te winnen?

Deze editie van Delft Serveert zal de boeken in gaan als één van de meest gezellige ooit. Er wordt namelijk van alles gedaan om je – naast die heerlijke hapjes en drankjes – te vermaken.

Vrijdag…

is er een ondernemersborrel die wordt geopend door de kersverse burgemeester Marja van Bijsterveldt. Organisator Guy Verbeek: “Super dat zij hier tijd voor maakt!”. Vanaf 20.00 uur gaat het plein open en kan iedereen los op het eten én op de muziek van Rapaille en DJ AjeN ft. Mr. Nice Guy.

Zaterdag…

ben je vanaf 16.00 uur welkom op het Sint Agathaplein. Al die kleine gerechtjes, goed weer en goed gezelschap zorgen er natuurlijk wel voor dat je blíjft eten. Vanaf 21.00 uur kun je in beweging komen op de hits van The Superfly Partyband.

Zondag…

delft-serveertis het tijd om te chillen. De kinderen worden vermaakt met een springkussen, spelletjes, knutselen, pannenkoeken bakken en een workshop robotjes maken. Ondertussen luister je naar de muziek van singer/songwriters als Ethan Huijs en Sjoerd Hoogma.

Het hele weekend…

worden er muntjes ingezameld voor de Voedselbank. Als je ze over hebt of in een goede bui bent, kun je ze in één van de vele donatiebussen droppen.

Win die 10 muntjes

Omdat indebuurt Delft en De Burgemeesters beseffen dat niet iedereen een goedgevulde portemonnee heeft om mee te nemen naar Delft Serveert, stellen we tien muntjes beschikbaar voor iemand die dat goed kan gebruiken.

[mc4wp_form id=”13963″]

adv.