Delft Serveert gaat een dag langer door en verkoopt veel met korting

Door Ilse Zoutewelle 24 september 2018

Het is niemand ontgaan: afgelopen weekend heeft het extreem veel geregend. Niet de allerbeste weersomstandigheden voor een foodfestival en dus zijn de koelkasten van de deelnemers van Delft Serveert nog hartstikke gevuld. Daarom gaat het festival nog een dag langer door!

“We hebben er lang over gesproken of we zondag moesten annuleren. In plaats daarvan besloten we het tegenovergestelde te doen”, vertelt organisator Guy. “Samen met alle deelnemers, partners, sponsoren en betrokken instanties hebben we de handen ineengeslagen en in enkele uren een nieuw plan opgesteld. Veel van wat afgelopen weekend niet verkocht is, wordt maandag tegen een gereduceerd tarief verkocht.” Op die manier voorkomen ze dat al het lekkers wordt weggegooid én kun jij nog een dagje langer genieten van Delft Serveert.

Dit is er te doen

Van 17.00 tot 21.00 uur is het terrein op het Agathaplein in Delft open en kun je plaats nemen aan de overdekte tafels. Verwacht lekker eten van Delftse bedrijven als Moodz, de Oesterbar, de Kokkerie, Sevenhills, Proeflokaal de Kurk, Bakker Suikerbuik en Banketbakkerij Stoffer. Er is ook een springkussen, dus je kunt je kinderen lekker meenemen. Er is deze avond geen muziek (wel zo fijn voor de buren), maar wél een silent disco. Je kunt dus óók op deze doodgewone maandag nog even met de voetjes van de vloer!

En (niet geheel onbelangrijk) het blijft lekker droog en wordt een graad of 15. Dus wees erbij!

adv.