De Oude Delft is de perfecte plek voor een middag op het terras en dit is waarom

Aangeboden door Stads-Koffyhuis Delft 6 mei 2018

Het is ein-de-lijk écht lente. Tijd om zoveel mogelijk te genieten van het zonnetje! De beste plek om dat te doen (of het nu is voor de lunch, koffie of borrel is), is op de terrasboten aan de Oude Delft! Waarom? Dat leggen we je uit. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je kunt kiezen uit twee terrasboten

En dan heb je ineens 2 boten vol😊 #delft #koningsdag

A post shared by Stads-koffyhuis Delft (@stadskoffyhuis) on

Ontspannen op het terras is fijn, maar hetzelfde doen op een terrasboot is véél leuker! Je krijgt meteen een Delfts gevoel als je op zo’n boot zit, vooral door het uitzicht op de Oude Jan. Je hebt de keuze uit twee boten: die van het splinternieuwe restaurant De Delf of de welbekende variant van het Stads-Koffyhuis. Is het op de één te druk? Geen probleem, de ander ligt op kruipafstand.

Stads-Koffyhuis Delft cafés

Nu gesloten09:00 - 19:00

Oude Delft 133, Delft

Bekijk meer:cafés

Je eet er de lekkerste broodjes van Nederland

Stads-Koffyhuis Delft organiseert Billy's Burgerfeest
Billy aan de slag met zijn burger Foto: Facebook Stads-Koffyhuis Delft

Of je nu neerstrijkt bij De Delf of het Stads-Koffyhuis: bij allebei kun je de lekkerste broodjes van Nederland bestellen. De Delf is van dezelfde eigenaren als het Stads-Koffyhuis en dus konden ze het niet laten om hier óók de broodjes op het menu te zetten. Snappen we best, want Billy’s burger of Broodje Flipse moet je als trotse Delftenaar nu eenmaal geproefd hebben. 

De beste plek voor een goede borrelde delf

Het zonnetje schijnt zo’n beetje de hele dag op de Oude Delft. Perfecte locatie voor een relaxte borrel, dus! Vooral De Delf is hier héél geschikt voor: er staan lekkere borrelhappen op de kaart, zoals flammküchen, kippenvleugels en groentetorentjes. En heb je geen zin meer om ’s avonds nog in de keuken te staan? Dan gaat de borrel moeiteloos over in het diner, want bij De Delf bestel je allemaal kleine gerechtjes die je met elkaar kunt delen. Yum!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.