De Beren is verbouwd! Zo ziet het eruit

Door Ilse Zoutewelle 8 juni 2017

Je kent restaurant De Beren in Delft waarschijnlijk als een ietwat oubollig restaurant met véél teddyberen waar je lekker goedkoop saté en spareribs kunt eten. Dat laatste is onveranderd, maar van dat ouderwetse interieur herken je weinig meer terug: de Beren is sinds woensdagavond weer open na een mega-verbouwing.

Rosalie en Sabrina

“Er was sinds de opening twintig jaar geleden niks meer gebeurd aan het restaurant”, vertelt Rosalie Schaap van de Beren. “Mijn zus Sabrina en ik hebben het restaurant in januari overgenomen en wilden gaan verbouwen.” En dus hebben ze het restaurant in de afgelopen maand meteen maar compleet gestript en opnieuw ingericht. Om even je geheugen op te frissen, zo zag het eruit:

Oude tekeningen op de muur

De verbouwing had aardig wat voeten in de aarde. “Onder de vloer lagen nog vijf lagen vloerbedekking en op de muur zaten oude tekeningen”, zegt Rosalie. “We hebben muurtjes eruit gehaald en er tussen gezet, echt alles is vernieuwd.” Er zijn nog wel een aantal ‘oude’ dingen behouden: “Gasten vonden het plekje bij het raam naast de ingang altijd heel fijn. We hebben de verhoging weggehaald, maar er wel een gezellige ronde bank voor terug gezet. Ook de teddyberen kom je nog steeds tegen, maar dan iets minder opzichtig als eerst.”

Hier en daar hangt nog een teddybeer rond

Cocktails en gin tonic

De menukaart heeft ook een kleine update gehad. “Natuurlijk staan de klassiekers als saté, spareribs en de burgers nog op de kaart. Maar daarnaast we hebben wat luxere gerechten als tournedos, lamsrack en entrecôte van de houtskoolgrill toegevoegd. Verder kan je nu ook gin tonic en cocktails krijgen.”

Kijk hier zelf maar hoe het eruit ziet:

De Beren Delft restaurants en horeca

nu gesloten16:00 - 22:00

Beestenmarkt 26

Bekijk meer:restaurants en horeca
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie