Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Beierd is vernieuwd: dit merk je ervan

Aangeboden door Eetcafé de Beierd Delft 27 juni 2019

De Beierd bestaat bijna tien jaar en in die tijd is het altijd hetzelfde, gezellige eetcafé geweest. Maar nu is het tóch tijd voor wat vernieuwing. Wij zetten alle veranderingen voor je op een rijtje.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuw terras

Het terras in de Jozefstraat

Maak je klaar voor heel veel fijne middagen in de zon, want het terras van De Beierd is helemaal anders. “De rieten tafels en stoelen hebben plaats gemaakt voor een hippere variant”, vertelt bedrijfsleider Rowan. “Ook is de luifel vernieuwd én er zijn nieuwe heaters zodat je tot ’s avonds laat buiten kunt blijven. Het terras is trouwens ook een stuk groter geworden: aan de kant van de Jozefstraat hebben we relaxte banken neergezet.”

Je kunt er niet meer lunchen

Daghap bij De Beierd: nieuwe stijl

Tot voor kort kon je ook naar de Beierd voor een lekkere lunch, maar daar is het eetcafé mee gestopt. “We richten nu al onze aandacht op de borrel en het diner”, vertelt Rowan. “We hebben nu meer tijd om de gerechten mooier te presenteren. Ook hebben we het oude servies weggedaan en nieuw servies gekocht: zo is het plaatje écht compleet.” Kun je de beroemde soto soep en het broodje buikspek echt niet missen? Dan kun je naar De Gist, het zusje van De Beierd op de Phoenixstraat. Hier staan deze gerechten gewoon op de kaart!

Niet veranderd: het concept

de beierd delft borrelen

Ben je fan van de daghappen van De Beierd? Dat snappen we. En wees gerust: daar verandert he-le-maal niks aan. Je kunt nog steeds elke avond een ander gerecht eten voor €9,-, €12,50, €15,50, €17,50 of €18,50. Verder staat de kaasfondue nog steeds op de kaart en aan de borrelplanken is niet gesleuteld. Wel zo fijn!

Wil je de veranderingen zelf komen ervaren? Dan is het slim om te reserveren. Dat kan door te klikken op de onderstaande oranje button. De Beierd is elke dag open vanaf 15.00 tot 01.00 uur, op vrijdag en zaterdag sluiten ze om 02.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eetcafé de Beierd Delft. Meer over Eetcafé de Beierd Delft ontdekken?

Eetcafé de Beierd Delft eetcafés

Geopend15:00 - 02:00

Burgwal 18, Delft

Bekijk meer:eetcafés
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.