Dat worden véél fijne borrels: het terras van Area 015 is vernieuwd

Aangeboden door Area 015 4 mei 2018

Een avondje cocktails nippen en feesten is zojuist nog een beetje leuker geworden! Cocktailbar Area 015 is namelijk verbouwd. Wij keken eventjes binnen.

Zodra je aankomt bij Area 015, is het niet te missen: het terras is behóórlijk uitgebreid. “In plaats van picknicktafels hebben we nu loungebanken neergezet. Ze zijn eigenhandig gemaakt van pallets”, vertelt barman Harold. “Op deze banken kun je ontspannen genieten van je drankje.”

Nieuwe bar

Ook binnen is het één en ander veranderd. “We hebben drie tafels neergezet waar je lekker aan kunt zitten. Ook de achterwand van de bar is verbouwd: die is nu in tiki-stijl met veel hout en stro aan de achterkant. Dat past perfect bij onze zonnige tiki-cocktails!

Foute neon party

Al die nieuwe meubelstukken moeten ook bewonderd en uitgeprobeerd worden! Dat kan natúúrlijk iedere avond, maar op 12 mei is het extra leuk. Die avond is er een foute neon party bij Area 015. Dat is precies wat je denkt: veel foute feesthits, neonkleuren, blacklights en zomerse cocktails in foute kleurtjes. Wil je niet missen, dus! Zet jezelf hier even op ‘aanwezig’ en wees erbij op 12 mei.

Area 015 bars

Nu gesloten20:00 - 00:00

Burgwal 22, Delft

Bekijk meer:bars

adv.