Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chill! De ontbijtjes van Bij Best nu bij jou op bed

Aangeboden door Bij Best 12 november 2020

Hou jij ook zo van een ontbijtje op bed? Wij ook! En laten ontbijtjes nou de specialiteit van Bij Best zijn. Natuurlijk missen we de gezellige sfeer van de horeca en de mooie latte art in de cappuccino’s, maar het alternatief is dat jij nu niet eens meer je bed uit hoeft te komen voor een Bij Best-ervaring. Hoe? Door het gewoon bij ze te bestellen.

“Het is superbalen dat we weer dicht moeten van de overheid, maar het biedt ook kansen”, vertelt eigenaresse Tamara. “Ik zou minder de nadruk leggen op bezorgen als Bij Best nu open zou zijn. Dan was ik veel te druk met rondrennen en vliegen om het al onze gasten naar de zin te maken. Nu moet ik wel kijken naar andere mogelijkheden om mijn gasten te bereiken.” Dus bezorgen ze ontbijtjes, lunches en op vrijdag een lekkere daghap in een straal van 7,5 kilometer Bij Best vandaan.

Ontbijt op bed

Bij Best heeft een speciaal bezorgmenu samengesteld. Je kan kiezen uit verschillende ontbijtjes, smakelijke sandwiches en een paar specials, zoals een broodje braadworst of een Engelse kapsalon“Geen zin om moeite te doen voor je ontbijt of lunch? Laat ons het dan voor je doen. We brengen het warm naar je toe, zodat jij bij wijze van spreken niet eens je bed uit hoeft om te ontbijten. We zijn nu aan het bedenken hoe we de Bij Best-ervaring kunnen versterken. Misschien met een krantje, een gepersonaliseerde mok of een paar warme sokken. Dat is toch gezellig!”

De deur uit

Liever even de deur uit? Loop dan langs bij Best op het Vrouwjuttenland voor een vlotte babbel en een heerlijke cappuccino. “De kaarsjes staan bij ons gewoon aan hoor”, vertelt Tamara lachend. “Wij missen de gezelligheid enorm, dus kom vooral langs. Tot aan de voordeur kunnen we je helpen en even gezellig praten.”

Elke vrijdag een daghap met toet

Ze serveren nu ook elke vrijdag een lekkere daghap, maar dan wel ambachtelijk bereidt. “We koken voor ongeveer 20 personen en dat is echt een succes. We zijn elke vrijdag uitverkocht. Voor €7,50 krijg je bij ons een heerlijke maaltijd samen met een toet. Lekker makkelijk toch om zo aan je weekend te beginnen.”

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: koop lokaal en steun de horeca. Jij eet lekker en zij bestaan ook nog na corona.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Best. Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best bars

Gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

adv.