Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brrr, wat is het snertweer! Hier kan je soep afhalen in Delft

Door Ilse Zoutewelle 6 juni 2017

Met het onstuimige weer van deze week willen we niets liever dan met een dekentje op de bank kruipen en een warm kommetje soep in de hand. Omdat zelf soep maken dan óók teveel moeite is, tippen we 5 plekken waar je je soepje gewoon kunt afhalen. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De markt

Wil iedereen bij jou thuis een ander soepje? Ga dan op donderdag langs bij de kraam van Ambachtelijke Soepen op de markt. Tina staat hier met haar huisgemaakte soepen (zelfs de bouillon trekt ze zelf!) die je per halve of hele liter kunt meenemen. De keuze is reuze: het gaat van aspergesoep tot bospaddenstoelentruffelsoep.


Meer over Ambachtelijke Soepen ontdekken?

Ambachtelijke Soepen Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Markt 1, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Tuz & Biber

Foto: Tuz & Biber

Laat je je graag verrassen? Bij Tuz & Biber naast de Oude Kerk wordt telkens een andere soep geserveerd. Je kan hier terecht voor vers, voedzaam eten zonder teveel poespas met een Turkse twist. Wij proefden de courgettesoep er al eens – die was echt héérlijk. Bonus: mocht je jezelf willen trakteren op een toetje (tuurlijk, heb je verdiend!), kan je je hier meteen te goed doen aan een lekker stukje vers gemaakte baklava. Tuz & Biber is de meeste dagen tot 17.00 uur open, dus als je ’s avonds een soepje wil, moet je op tijd komen.


Meer over Tuz & Biber ontdekken?

Tuz & Biber traiteurs

Gesloten10:00 - 16:00

Voorstraat 8, Delft

Bekijk meer:traiteurs

Koko Loco

Food Trailer
Je herkent Koko Loco aan de zwarte foodtruck

Iris en Eveline staan op maandag bij de TU en op donderdag op het terrein van Allseas met één product in hun foodtruck: soto ayam. De Indonesische soep is gemaakt naar recept van Iris’ Indonesiche oma, dus hij móet wel lekker zijn. Benieuwd waarom de twee zijn begonnen met Koko Loco en wat hun soto ayam zo bijzonder maakt? Dat lees je hier.


Meer over Koko Loco ontdekken?

Koko Loco restaurants en horeca

Bekijk meer:restaurants en horeca

Haka

Haka restaurant DelftWie graag supergezond eet, kent saladebar HAKA ongetwijfeld. Maar wist je dat ze ook prima soep serveren? Momenteel staat de soep met rode kool, granny smith, komijn en kruidnagel op het menu (tja, je moet ervan houden). En handig: je hoeft je warme dekentje op de bank niet eens te verlaten, want bezorgservice Deliveroo komt het gewoon bij je brengen.


Meer over HAKA Delft ontdekken?

HAKA Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Wijnhaven 13, 2611 CR

Bekijk meer:Permanent gesloten

The Living

The Living restaurant DelftBij The Living wordt er biologisch en volgens het seizoen gekookt, dus het menu (en dus ook de soep) is iedere keer anders. Deze week staat er pompoensoep met salie en courgettesoep met dragon op het menu. En wil je je soep meteen opeten? Dan kan dat ook!


Meer over The Living Delft ontdekken?

The Living Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Asvest 8, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.