Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Borrelen op een terrasboot: hier moet je zijn

Aangeboden door Café-Restaurant de V 16 juni 2019

Wij Delftenaren weten het: op een terrasboot zit je toch nét even leuker dan op een stenen terras. Nu liggen er op veel plekken in de stad boten in de gracht, maar die van Café de V is één van de fijnste. Waarom? We vertellen het!

café de v
Foto: Café de V

Vanaf een uur of vier gaat de borrelboot van Café de V open en kun je lekker beschut onder één van de parasols zitten. Er staan niet alleen stoelen en tafels, maar er is ook een grote loungehoek ingericht. Hier staat een heel relaxte bank waar je lekker op neer kunt ploffen. En is het een warme dag? Dan kun je gewoon in de schaduw zitten onder de parasols. Later op de avond ligt de boot helemaal in de schaduw. Op de vloer ligt een houten dek, waardoor je écht het gevoel hebt dat je op een boot bent.

Lekker borrelen

Als je eenmaal zit, is het borreltijd! Café de V heeft heel veel soorten (speciaal)bier op tap en fles. Wil je liever een glas wijn bestellen? Wij testten laatst de nieuwe wijnkaart uit en kunnen je vertellen: dat is geen slecht idee. Erbij kun je lekkere borrelhappen bestellen zoals vegetarische loempia’s, bittergarnituur of brood met huisgemaakte smeersels.

De cannoli

Je mag blijven eten

Als je wilt, kun je ook blijven eten bij Café de V. Heb je flinke trek, dan kun je gaan voor een driegangendiner. Op de kaart staat bijvoorbeeld gevulde zeebaars en cannoli. Als je liever een snelle hap hebt, kan dat ook: voor €9,50 eet je een daghap.

Kijk om je heen

Terwijl je op de boot zit, valt er ook genoeg te zien. Je kunt de bruggetjes van Delft bekijken, voorbijgangers (altijd leuk) en jezelf vermaken met de rij voor De Lelie. Komt-ie over de brug, of niet?

Reserveren kan op de terrasboot

Heb je helemaal zin in een avondje borrelen bij Café de V? Dat komt mooi uit! Je kunt natuurlijk gewoon op goed geluk langs lopen, maar reserveren is slimmer. Je kunt op de boot reserveren voor maximaal zes personen. Je doet dit via de onderstaande oranje button.


Meer over Café-Restaurant de V ontdekken?

Café-Restaurant de V cafés

Gesloten16:00 - 00:00

Voorstraat 9, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.