Borrelen met een grote groep: dit is de ideale locatie

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 19 november 2018

De tijd van kerstborrels en familiefeestjes breekt weer aan en dat betekent dat je op zoek moet naar een locatie. Geen idéé waar dat kan in Delft? Wij wel! Bij Lunchcafé Leonidas kun je prima een borrel of feestje geven. Waarom? Hierom:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je hebt een ruimte voor jezelf

Leonidas delft
De tuinkamer

“De tuinkamer die aan de tuin grenst, leent zich heel erg goed voor borrels”, weet eigenaresse Loes van Leonidas. “Hier kun je makkelijk met veel mensen borrelen of eten. In de avond is de complete zaak beschikbaar voor groepen: vanaf 24 man is de hele zaak voor jou. We hebben in totaal 120 zitplaatsen, dus ook een grotere groep kun je hier kwijt.”

Je weet van te voren waar je aan toe bent

lunchcafé leonidas

Je hoeft niet bang te zijn dat je een maand lang op een houtje moet bijten als je gezelschap de tap érg goed weet te vinden. Bij Lunchcafé Leonidas kun je voor €14,95 per persoon twee uur onbeperkt borrelen, inclusief hapjes.

Je kunt er ook heerlijk eten

high dinner leonidas

 

Wil je liever met de hele club gezellig eten? Kan ook! “Voor €23,95 serveren we een uitgebreid zesgangenmenu. De gangen bestaan uit allerlei kleine gerechtjes waar je de hele avond zoet mee bent”, weet Loes. Leonidas werkt uitsluitend met verse producten die speciaal voor jou worden ingekocht, dus je moet wel even reserveren.

Lunchcafé Leonidas lunch

Nu open09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.