Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Borrelen maar! Bij deze Delftse horecazaken bestel je lekkers voor de thuisborrel

Door Martine Wooning Berkhuizen 28 oktober 2020

Wij Delftenaren weten als geen ander hoe we moeten borrelen. Nu dat niet onder een warmtelamp op het terras kan, zetten we die (vega) bitterbal gewoon thuis op tafel. Van snackbox tot cocktail to go: bij deze Delftse horecazaken bestel je alles voor een gezellige borrel.

Psst.. Staat jouw favoriete besteladresje voor de borrel hier nog niet tussen? Laat het weten in een facebookreactie! Kijk hier voor een lijstje met lunch voor thuis of hier voor een lijstje met diner.

Let op: de openingstijden die in de blokjes weergeven worden, worden automatisch ingeladen en kloppen niet met de huidige situatie.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Groeten uit de Kromstraat

Groeten uit de Kromstraat is de webshop van Jazzcafé Bebop, Eet- en Proeflokaal de Kurk en STECK podium club bar. Je vindt hier een groot aanbod van lekkernijen die afgehaald, thuisbezorgd of verzonden naar vrienden kunnen worden. Voor je borrel kies je de borreltas van de Kurk met verschillende soorten borrelhapjes en een lekkere bierbox van Bebop.


Meer over Groeten uit de Kromstraat ontdekken?

Groeten uit de Kromstraat

GeopendHele dag

Kormstraat 25, Delft

Wijnhaven

Mis jij het om cocktails te drinken in de Wijnhaven? Dan is hier de oplossing: de webshop van Café de Wijnhaven. Hier bestel je een Mango Slammer, een Gingertini of een Classic Mojito gewoon online. Alleen nog thuis in een leuk cocktailglas schenken et voilà, jouw cocktailuurtje kan niet meer stuk! Liever een andere cocktail? Geen probleem, je kan uit twintig verschillende cocktails kiezen, 14 verschillende gin & tonic’s en als je het helemaal gek wil maken bestel je er ook nog wat shotjes bij. En voor je rommelende maag: ze hebben ook verschillende borrelboxen op het afhaalmenu.


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Geopend10:00 - 02:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Biercafé Doerak

Bij Biercafé Doerak springen ze van woensdag tot en met zaterdag op de fiets om vers getapte biertjes bij jou thuis te bezorgen. Hoe? Ze tappen het bier in een afsluitbare glazenfles, ook wel growlers genoemd en brengen het bij je thuis. Het bier is dan nog een week lekker in de koelkast, maar nog veel lekkerder om gelijk op te drinken natuurlijk. Hou hun Facebookpagina in de gaten voor welke bieren er allemaal te bestellen zijn!


Meer over Biercafé Doerak ontdekken?

Biercafé Doerak cafés

Geopend16:00 - 02:00

Vrouw Juttenland 17, Delft

Bekijk meer:cafés

Lakila

De borreltas van Lakila is terug! Superlekkere charcuterie en kazen voor bij een goed glas wijn. Die je trouwens ook bij Lakila kan bestellen. Waar wacht je nog op? Bestellen maar voor een heerlijke online vrijmibo!


Meer over Lakila Aperitivo ontdekken?

Lakila Aperitivo wijnbars

Gesloten10:00 - 23:00

Vrouwenregt 15, Delft

Bekijk meer:wijnbars

Delfts Brouwhuis

Bij het Delfts Brouwhuis is een spiksplinternieuw bierloket geopend voor al je Delftse bierwensen. Je stelt je eigen bierpakket samen, hierbij kan je kiezen uit pakketten van 9, 14 of 20 Delftse biertjes. Natuurlijk hoort bij een goedgevuld bierpakket een goedgevulde borrelplank. Ook daar is aan gedacht, dus je komt hier niets tekort. Bestellen en geniet maar, proost!


Meer over Delfts Brouwhuis ontdekken?

Delfts Brouwhuis brouwerijen

Hippolytusbuurt 43 , Delft

Bekijk meer:brouwerijen

De Centrale

Voor iedereen die de wijnen van de Centrale mist hebben wij goed nieuws! Ze hebben verschillende pakketten met drie wijnen voor je samengesteld. Zo is er een winterpakket, een mixpakket, een bubbelpakket, een volle bak Spanje-pakket, en ga zo nog maar eventjes door. Nieuwsgierig geworden of ook jouw lievelingspakket er tussenstaat moet je nu even hun website checken.


Meer over De Centrale ontdekken?

De Centrale restaurants en horeca

Geopend17:30 - 00:00

Voldersgracht 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Sevenhills

Bij Sevenhills pakken ze volledig uit, of juist in! Want hier maken ze superleuke pakketten van hun heerlijke producten. Wat dacht je van een high-wine? Verras er je stapmaatje mee. Leuk detail: je kan er een persoonlijk kaartje aan toevoegen.


Meer over Sevenhills ontdekken?

Sevenhills restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 22:00

Achterom 165, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.