Borrel, babyshower of verjaardag: hier is je feestje sowieso een succes

Aangeboden door De Brasserij 5 juli 2018

Organiseer jij binnenkort een babyshower, verjaardagsfeestje of borrel? Dan kun je in alle gevallen terecht bij de supermooie stadsboerderij mét heerlijke tuin van de Brasserij. Nog geen idee wat je precies wilt doen? Vijf manieren uit waarop je je feestje kunt vieren bij deze fijne plek. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

High tea

Hier krijg je toch trek van?

Wil je je verjaardag nét iets uitgebreider vieren of je vriendin verwennen met een toffe babyshower? Dan is een high tea bij de brasserij een superleuke manier om dat te vieren. Bij een high tea geniet je drie uur lang van een buffet met héél veel lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan luxe sandwiches met brie en salades, scones met clotted cream, macarons, brownies en ga zo maar door. Tijdens de high tea kunnen jij en je gasten onbeperkt genieten van drankjes als thee, wijn of fris. Als het wat kouder is, zitten jullie lekker binnen in de gezellige boerderij. Is het mooi weer? Dan is de high tea natuurlijk op het terras!

De high tea is mogelijk vanaf 25 personen en kost €30,- per persoon, inclusief drankjes. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis en voor kids tussen vijf en twaalf jaar betaal je €17,50 per persoon.

Meer informatie over dit arrangement vind je hier. 

Barbecue

 

Barbecueën ter ere van je verjaardag, jubileum of andere gelegenheid is natuurlijk hartstikke leuk. Alleen heb je thuis misschien niet genoeg ruimte én geen zin in de rommel. Laat daarom je gasten gewoon lekker naar de Brasserij komen! Je gasten worden ontvangen met bittergarnituur en warme luxe hapjes. Na een uurtje borrelen steken de medewerkers van de Brasserij de barbecue aan en kunnen jij en je gasten genieten van hamburgers, zalm, groentespiesen en een koud buffet. De barbecue vindt natuurlijk plaats op het heerlijke terras van de Brasserij!

De barbecue duurt vier uur, is mogelijk vanaf dertig volwassen gasten en kost €50,- per persoon inclusief onbeperkt drankjes. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis en voor kids tussen vijf en twaalf jaar betaal je €17,50 per persoon.

Meer informatie over dit arrangement vind je hier. 

Brunch

de brasserij delft
Brunchen kan natuurlijk ook lekker op het terras!

Lunchen is zó 2005: brunchen is wat we doen in 2018! Bij De Brasserij kan dat onwijs goed. Tijdens het all-in arrangement worden je gasten ontvangen met een kop koffie of thee. Daarna kunnen jullie toasten met een glas bubbels en krijg je een kopje soep naar keuze. Daarna kun je gaan genieten van een buffet met onder meer croissants, verschillende soorten brood, diverse salades, scrambled eggs en fruitsalade. Tijdens de brunch kun je onbeperkt drankjes bestellen: dat is bij de prijs inbegrepen. Je kunt dit arrangement boeken vanaf 25 personen. Is je groep kleiner? Dan kun je vanaf 10 personen ook komen brunchen, alleen heb je dan geen ‘eigen’ ruimte.

De brunch kost €31,50 per persoon. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis en voor kids tussen vijf en twaalf jaar betaal je €17,50 per persoon.

Meer informatie over dit arrangement vind je hier. 

Feestavond

de brasserij delft

Je wist dit waarschijnlijk allang, maar De Brasserij is een héle goede plek om je bruiloft of jubileum te vieren! Vanaf 80 personen kunnen jij en je gasten de hele avond feesten in de prachtige zaal. Hoe luxe het wordt, is aan jou: of je je gasten nu wilt verwennen met hippe amuses of het liever houdt bij bittergarnituur en luxe koude hapjes. In elk geval is de drank voor de hele avond bij de prijs inbegrepen, dus daar hoef je je niet druk om te maken!

De feestavond is mogelijk vanaf 80 volwassen gasten en kost tussen de €32,50 en €37,50 per persoon.

Meer informatie over dit arrangement vind je hier. 

Borrel of receptie

de brasserij delft

 

 

Of je nu met 25 of 75 mensen wilt borrelen: bij de Brasserij is er een sfeervolle ruimte waar jouw groep vrienden of collega’s zich geheid thuis voelen. Met 25 personen borrelen jullie in de voormalige huiskamer. Heb je een groep van 30 tot 70 personen? Dan is de stalzaal geknipt voor jou. De serrezaal is beschikbaar vanaf 70 personen. Tijdens de borrel of receptie worden je gasten ontvangen met koffie en gesorteerd gebak of een petit four. Vervolgens krijgen je gasten bittergarnituur, diverse koude en warme hapjes en verschillende drankjes.

Let op: de borrel is alleen los te boeken wanneer je het voor een bedrijf organiseert. Bij persoonlijke feestjes is de borrel of receptie alleen mogelijk in combinatie met een diner en/of feestavond.

De borrel of receptie duurt drie uur en is mogelijk vanaf 25 gasten. Je betaalt €23,50 per persoon, inclusief drankjes.

Meer informatie over dit arrangement vind je hier. 

De Brasserij lunch

Nu gesloten11:00 - 15:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:lunch
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.