Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bo Casa Lunch Enzo gaat verder onder een andere naam

Door Ilse Zoutewelle 5 december 2017

We recent bij Bo Casa Lunch Enzo is geweest, heeft het vast gezien: de zaak heeft een nieuwe naam! Sinds een tijdje gaat het restaurant in de Hoven Passage door het leven als ‘Het Hoekje’.

Dat is niet voor niks, want de zaak is van eigenaar gewisseld en die heeft het één en ander veranderd. Anita van Dam is de nieuwe eigenaar en vertelt: “We hebben helemaal geen Spaanse gerechten meer op de kaart staan, dus Bo Casa paste niet meer bij wat we zijn. We zitten op een hoek, dus Het Hoekje leek me een passende naam. Daarbij is die makkelijk te onthouden, dat is handig voor onze oudere bezoekers.”

Pasta voor €7,50

Op de kaart staan nu wat meer Italiaanse gerechten. “Denk bijvoorbeeld aan een pasta bolognese voor €7,50 en een pasta met zalm voor €8,50. Verder hebben we meer vlees- en visgerechten op het menu staan. Daarnaast hebben we ook nog wekelijkse wisselgerechten, zoals een hamburgermenu of schnitzel met aardappelpuree.”

het hoekje delftNieuw terras

Ook de inrichting is veranderd. “We hebben de tafels en stoelen anders neer gezet, wat meer planten neergezet en hebben we een grotere gebakvitrine.” De komende tijd kan je nog wat meer veranderingen verwachten. “Binnenkort komt ons nieuwe logo binnen, dus is de naam ook aan de buitenkant te zien. Ook gaan we het terras overdekt maken, zodat je nóg langer buiten kunt zitten.” Wij zijn benieuwd!


Meer over Het Hoekje Delft ontdekken?

Het Hoekje Delft restaurants en horeca

Gesloten08:30 - 20:00

Papsouwselaan 482, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.