Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bizarre actie: deze ijssalon geeft een JAAR gratis ijs weg

Aangeboden door Otelli Gelateria & Espressobar 21 april 2019

Je zou denken dat het onmogelijk is, een ijswinkel openen in een pandje van 15 vierkante meter. Maar Otelli heeft het gefikst: sinds een paar weken kunnen we op de Molslaan terecht voor heerlijk ijs en milkshakes. Om dat te vieren, heeft de ijssalon een supervette actie bedacht.

“Iedereen die hoorde dat we een ijssalon gingen openen op de plek waar eerst de pinautomaten stonden, zei: dat gaat niet passen”, vertelt eigenaar Niels. “Maar het is toch gelukt: alles wat we nodig hebben, zit erin. Een ijsvitrine, diepvries en that’s it. Het is een seizoenswinkel: we zijn open van begin april tot eind oktober.” Je kunt bij Otelli to go kiezen uit 24 wisselende smaken. Dat gaat van mango tot Engelse drop, Ruby chocolade, cookie dough en zelfs zwart ijs. “Dit is ijs met kokos en ananas. Het is zwart doordat er een klein beetje koolstof in zit. Echt een ijsje voor de dare-devils“, lacht Niels. Van elke ijssmaak kan ook een milkshake gemaakt worden. “Je kunt dus óók een zwarte milkshake bestellen!”

otelli delft
Dit dus. Elke dag!

Zo win je dat jaar gratis ijs

Om te vieren dat Otelli een zusje heeft, kunnen drie Delftenaren een jaar lang gratis ijs winnen. Zij mogen elke dag langs komen om twee bolletjes ijs te eten. Hoe fantastisch is dat?! Je moet het volgende doen om kans te maken:

De leukste of meest originele reactie wint! In de eerste week van mei worden de winnaars bekend gemaakt. Check ook even het Facebookbericht voor de voorwaarden.


Meer over Otelli Gelateria & Espressobar ontdekken?

Otelli Gelateria & Espressobar koffiebars

Geopend10:00 - 18:00

Markt 49, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.