Binnenkort: ‘grenzeloos genieten’ bij een nieuw restaurant in de Lindenhof

Aangeboden door Heinde & Ver Delft 2 november 2018

Dikke kans dat je de Lindenhof in het Agnetapark wel eens van de buitenkant hebt gezien. Maar of je er ook binnen bent geweest…? Dat kon tot nu toe alleen als je uitgenodigd was voor een groot feest. Tot nu toe, ja! In 2019 opent restaurant Heinde & Ver in de Lindenhof en kun je er ook gewoon met z’n tweetjes een vorkje komen prikken.

De Lindenhof is overgenomen door Robbert en Nataschja Pol. Nataschja vertelt: “Wij waren op zoek naar een locatie om het vijfde restaurant van Heinde & Ver te kunnen openen, toen we hoorden dat de Lindenhof in Delft te huur stond. We zijn er gaan kijken en waren op slag verliefd. Wat een práchtig pand, het lijkt wel een sprookje!”

Grenzeloos genieten

De locatie past volgens Nataschja helemaal bij het concept van Heinde & Ver. “Bij ons kun je de hele avond grenzeloos genieten van lekker eten en drankjes. Iedere tafel krijgt een eigen gastvrouw, je wijn wordt bijgeschonken en je hebt bediening aan tafel. Intussen hoef je je geen zorgen te maken over de rekening, want je kunt vanaf €34,50 de hele avond eten en drinken. Je kunt dat lekkere wijntje dus gewoon nemen, want de prijs blijft hetzelfde.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Het menu

Op het menu staan ruim vijftig kleine gerechtjes, dus er is voor ieder wat wils. “Denk bijvoorbeeld aan carpaccio, ossenhaasspiesjes, warme geitenkaassalade en pikante gamba’s”, vertelt Nataschja. “Ook desserts zijn inbegrepen bij de prijs. Dus als je een zoetekauw bent, kun je gewoon het chocoladetaartje én de cheesecake nemen.”

Dit is wanneer het open gaat

Heinde & Ver opent maart 2019 in Delft. Maar je hoeft niet bang te zijn dat ze in de tussentijd alles gaan verbouwen in het monumentale pand: “We houden de ruimtes zoals ze zijn. De toneelzaal blijft bestaan, inclusief het toneel. Dat wordt de hoofdruimte. Daarnaast kun je ook dineren in de serre, herenkamer en torenkamer. Deze ruimtes zijn af te scheiden van de rest, zodat je hier met je familie of bedrijf in alle privacy kunt dineren.”

heinde & ver

Je kunt nog steeds je bruiloft vieren

Denk je nu: maar ik wilde mijn bruiloft dólgraag vieren bij de Lindenhof? Niet getreurd, want dat kan nog steeds. “De oranjerie en de tuinkamer worden niet betrokken bij het restaurant en blijven beschikbaar voor recepties, feestjes, bruiloften, vergadering en condoleances. Zelfs als je je complete bruiloft bij ons wilt vieren, is dat mogelijk!”

Andere vestigingen

We moeten nog héél even geduld hebben voor we de Lindenhof met eigen ogen kunnen gaan bewonderen. Wil je al eerder kennis maken met het concept van Heinde & Ver? Ze hebben ook vestigingen in Woerden, Den Bosch, Leusden en Noordwijkerhout.

Werken bij Heinde & Ver

Lijkt het je tof om te werken bij Heinde & Ver? Dat kan gewoon! “We zijn op zoek naar bediening, keukenmedewerkers, barpersoneel, gastmannen- en vrouwen en runners. Ook als je geen ervaring hebt, kun je solliciteren: je krijgt bij ons een training.” Je kunt je sollicitatie sturen naar [email protected].

Op de hoogte blijven van de vorderingen bij Heinde & Ver? Volg het restaurant dan op Facebook.

Heinde & Ver Delft restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Zocherweg 9, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.