Binnenkijken bij het vers geopende Friet District

Door Ilse Zoutewelle 10 januari 2017

Het duurde iets langer dan gepland, maar sinds dinsdag is Friet District officieel open. Wij waren er natuurlijk snel bij en hebben wat foto’s gemaakt zodat je weet wat je kunt verwachten als je er straks een patatje gaat eten. 

“Het duurde iets langer dan verwacht voor we open konden”, vertelt manager Dennis. “Er waren nog veel puntjes die op de i gezet moesten worden. We hebben dit weekend al wel proef gedraaid en een feestje gegeven.”

Het was het wachten waard: de haute frietzaak ziet er gelikt uit. Overal staan mooi gestylde plantjes, gezellige kaarsjes en er hangen fancy lampen op. Het doet eerder denken aan een hippe koffiezaak dan een frietzaak. Maar goed, je kunt hier dan ook meer krijgen dan alleen een patatje mét: op de menukaart spotten we een wagyu burger, spareribs en pasta salade. Dat voorspelde sterrenchef Niven al eerder aan indebuurt:  “We gaan het meer inrichten als bistro. Doordat we ook gin-tonics, wijn en verschillende soorten bier op de kaart zetten, willen we dat het een plek wordt waar je rustig 1,5 uur kunt zitten.”

Zo ziet Friet District Delft eruit:

Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Delft" publiceren. Je kunt je uiteraard eenvoudig weer afmelden indien gewenst.

Friet District Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Voldersgracht 4

Bekijk meer:Permanent gesloten
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie