Bij deze 5 restaurants in Delft kan je vegan eten

Vegetarisch eten buiten de deur wordt steeds makkelijker, maar vegan eten is nog best een ingewikkelde klus. Wij helpen je uit de brand! Bij deze restaurants in Delft kan je prima veganistisch eten, van diner tot borrelhap.

1 Borrelhappen en burgers bij The Hangout

Bij het splinternieuwe restaurant The Hangout hebben ze ook vegan gerechten en borrelhappen! Zo staat er een vegan lasagne, loempia en hamburger op het menu. Vergeet bij de burger trouwens niet te vragen om een vegan broodje. Deze maaltijden kosten maximaal €7,95, dus het is nog betaalbaar ook.

2 Chique bij Van der Dussen

Chique én vegan uit eten, het kan! Van der Dussen heeft (op aanvraag) prima veganistische opties, zoals een risotto.

3 Heel veel keuze bij The Living

Bij The Living wordt al het eten dat veganistisch is, keurig aangegeven op de menukaart. Je kunt er bijvoorbeeld polentafrietjes met ketchup, plaatpizza met paprika en rode ui en gesauteerde snijbiet eten. Yummie!

Let op: The Living is tot en met 11 september dicht vanwege vakantie.

4 Lekkere bagels bij Bagels & Beans

Foto: Bagels & Beans

Bagels zijn lekker, gezond en lekker vullend. Bij Bagels & Beans in Delft zijn er verschillende veganistische opties, zoals de bagel met hummus en avocado. Lekker!

5 Gezonde salades bij HAKA

Bij HAKA scoor je veganistische salades, sappen, soepen en desserts. De salades kan je ook nog eens helemaal zelf samenstellen, dus het wordt sowieso naar jou smaak.

Reageren