Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitgebreid lunchen! Bij deze Delftse horecazaken kun je lunch afhalen of thuis laten bezorgen

Door Iris Olsthoorn 21 oktober 2020

Voor de tweede keer dit jaar moet de horeca noodgedwongen op slot. Veel creatieve horecaondernemers laten zich niet uit het veld slaan en hebben hier iets op bedacht: zij bezorgen hun lekkernijen bij je thuis of zorgen voor een afhaalloket. Bij deze Delftse ondernemers kun je zoal terecht voor een lekkere lunch voor thuis!

Psst.. Staat jouw favoriete besteladresje voor lunch hier nog niet tussen? Laat het weten in een facebookreactie! Kijk hier voor een lijstje met diner voor thuis. Binnenkort maken wij ook nog lijstjes met borrel(hapjes) voor thuis.

Let op: de openingstijden die in de blokjes weergeven worden, worden automatisch ingeladen en kloppen niet met de huidige situatie.

Pagina 1/21
⟵ swipe swipe ⟶

Lakila

Lakila is vanaf nu geopend voor afhaal. In het zaakje vind je een grote vitrine met heel veel lekkers. Een kleine greep uit het assortiment: broodje pulpo, focaccia porchetta, zoete aardappelfriet met aioli en manchego, pita calamaretti fritti en pizzetta caprese! Klinkt lekker toch? Je hoeft niet van de voren te bestellen en kunt gewoon binnenlopen. De openingstijden zijn als volgt:

Ma-Di-Wo 12:00-19:00 uur
Do 10:00 – 19:00 uur
Vr 10:00 – 20:00 uur
Za 10:00 – 18:00 uur
Zo 14:00 – 17:00 uur


Meer over Lakila Aperitivo ontdekken?

Lakila Aperitivo wijnbars

Vandaag gesloten

Vrouwenregt 15, Delft

Bekijk meer:wijnbars

Quetzal

Trek in een zoete lunch? Dan kan je terecht voor afhalen bij chocoladebar Quetzal. Hier bestel je flensjes, croissantjes, wafels en meer. Natuurlijk geserveerd (als je wilt) met de lekkerste chocolade en andere toppings! Maak je bestelling af met een warme chocolademelk, smoothie of milkshake. Je kunt bij Quetzal terecht van vrijdag tot en met zondag, van 13.00 tot 17.30 uur.


Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Angie’s Juicebar

Wie behoefte heeft aan een heerlijke, gezonde lunch, kan terecht bij Angie’s Juicebar. Hier bestel je via thuisbezorgd of telefonisch lekkere bowls, gezonde sapjes en smoothies, sandwiches en zelfs bananenbrood! Kijk hier voor het hele menu.  


Meer over Angie’s Juicebar ontdekken?

Angie’s Juicebar

Choorstraat 7, Delft

SUP-R

Woon je in Delft, dan kun je de broodjes van SUP-R bij je thuis laten bezorgen! Op het menu staan verschillende baguettes, club sandwiches en zelfs een broodje warm vlees! Kijk hier voor het hele menu en om te bestellen.


Meer over SUP-R Delft ontdekken?

SUP-R Delft bars

Gesloten09:00 - 18:00

Wijnhaven 9, Delft

Bekijk meer:bars

Koffiehuys Koning

Koffiehuys Koning op de Schoemakerstraat is ideaal voor vroege vogels: deze zaak is vanaf 05.00 uur (tot 15.30 uur) open voor afhaal. Op het menu staan een heleboel koude boordjes, warme broodjes, uitsmijters, en luxe broodjes zoals een hamburger of een broodje gerookte zalm. Kijk hier voor meer info en de hele menukaart. 

’t Boterhuis

Voor een broodje pulled pork, wrap met rundercarpaccio, een RotDog en andere lekkernijen kun je ook voor lunch terecht bij ’t Boterhuis. Kijk hier voor meer info en bestellen. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk.


Meer over Grand Café ’t Boterhuis ontdekken?

Grand Café ’t Boterhuis cafés

Geopend11:00 - 01:00

Markt 15-17a, Delft

Bekijk meer:cafés

Stads-Koffyhuis

High tea, soepjes, prijswinnende (!) broodjes en meer: Stads-Koffyhuis maakt het voor je, om thuis van te genieten. Je kunt je lunch afhalen tussen 10.00 en 15.00 uur op de Oude Delft, of thuis laten bezorgen als je voor meer dan €25,- bestelt en je een postcode met 2611, 2612 of 2613 hebt. Kijk hier voor de hele menukaart en meer info.


Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft

Geopend09:00 - 19:00

Oude Delft 133, Delft

Du Midi

Lunch afhalen kan elke dag van de week bij Du Midi! Je kunt gaan voor één broodje, maar ook lekker uitpakken en de lunchbox bestellen. Voor €17,50 krijg je een box met soep, sandwich, salade, iets zoets en een sapje. Lekker! Afhalen kan tussen 11.00 en 18.00 uur. Bestellen doe je bij voorkeur voor 10.00 uur op dezelfde dag. Kijk hier om te bestellen.


Meer over Café du Midi ontdekken?

Café du Midi koffiebars

Geopend10:00 - 23:00

Noordeindseweg 70, Delfgauw

Bekijk meer:koffiebars

Jans

Jans is van maandag tot zaterdag open voor afhaal en bezorgen! Hun lunches en andere lekkernijen kunnen bezorgd worden tussen 11.00 en 18.00 uur. Wanneer je bestelt proberen zij binnen één uur te bezorgen. Op het menu staan verschillende broodjes en belegde croissants, brood om thuis af te bakken en high tea. Als ‘toetje’ kun je iets zoets erbij bestellen! Kijk hier voor meer info. 


Meer over Jans Delft ontdekken?

Jans Delft

Gesloten09:00 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

Huszár

Bij Huszár kun je terecht voor diner, maar ook voor lunch! Zij maken heerlijke naanbroodjes om af te halen. De broodjes zijn bijvoorbeeld belegd met zalm, aubergine of carpaccio. Meer trek in een soepje? Dat kan ook! Je kunt een week van te voren een tijdstip om af te halen reserveren. Kijk hier voor meer info en bestellen.


Meer over Huszár ontdekken?

Huszár restaurants en horeca

Geopend11:00 - 00:00

Hooikade 13, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Wijnhaven

Bruscetta met gepofte cherrytomaten, broodje pulled pork, wrap met gerookte zalm, Marokkaanse harissasoep…Loopt het water je al in de mond? Dan moet je snel bestellen bij de Wijnhaven. Behalve diner, serveren zij ook lunch to go. Als je vlakbij of in het centrum van Delft woont, kan de Wijnhaven je lunch bezorgen. Afhalen kan ook! Kijk hier voor het menu. 


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Geopend11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Kek

Kek heeft z’n grote raam op de Voldersgracht omgetoverd tot afhaalloket. Hier haal je alles wat je van Kek gewend bent: van koffie’s tot sandwiches en van sapjes tot taartjes. Elke dag (behalve op dinsdag) staan de medewerkers van Kek voor je klaar tussen 08.30 en 16.00 uur.


Meer over Kek Delft ontdekken?

Kek Delft lunch

Gesloten08:30 - 18:00

Voldersgracht 27, Delft

Bekijk meer:lunch

Contactloosbrood.nl

Wil je ‘gewoon’ goed brood, maar wil of kan je de deur even niet uit? Dan heeft contactloosbrood de oplossing voor je. Bakker Van Roon en Bakker Jaap hebben hun krachten gebundeld en bezorgen hun producten bij je thuis. Er staan normale broden op het menu, maar ook croissantjes en verschillende zoete en hartige snacks. Kijk hier voor meer. 


Meer over Bezorgservice Bakker van Roon en Bakker Jaap ontdekken?

Bezorgservice Bakker van Roon en Bakker Jaap bakkers

Gesloten07:00 - 17:00

Bekijk meer:bakkers

Koffie & Zo Delft

Koffie & Zo heeft zijn raam geopend voor de lekkerste koffietjes en lunches to-go. Het brood wordt vers gebakken door Bakker Jaap. Je bestelt hier een volledige lunch met een sapje, een zoetje én een verrassing. Heb je zin in net even wat anders, dan bestel je een goed gevulde picknickmand. Elke maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Meer over Koffie & Zo Delft ontdekken?

Koffie & Zo Delft cafés

Gesloten09:30 - 18:00

Peperstraat 17, Delft

Bekijk meer:cafés

Cafe 1 Eighty

Dartcafé 1 Eighty is begonnen met het verzorgen en bezorgen van je lunch. Je bestelt hier pistoletjes voor maar € 2,25. De pistoletjes worden onder andere belegd met een balletje gehakt, verse kruidenkaas of tonijnsalade. Zo kan jij betaalbaar je favoriete dartcafé steunen. En voor het diner kan je ook even bij ze op de webshop kijken. Maandag tot en met woensdag zijn ze geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot en met 22.00 uur.


Meer over Café 1 Eighty ontdekken?

Café 1 Eighty cafés

Gesloten19:00 - 01:00

Oranje Plantage 19, Delft

Bekijk meer:cafés

La Fontanella

Bij La Fontanella koop je nu de lekkerste Italiaanse broodjes. Elke dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 uur en 16.00 uur ben je welkom om je lunch af te halen, maar ze komen het ook graag brengen. Trek in een stokbroodje Di Parma,  Caprese of Rosso? Bij La Fontanella moet je zijn.


Meer over La Fontanella ontdekken?

La Fontanella italiaanse restaurants

Geopend17:00 - 22:00

Verwersdijk 30, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Barbaar

Yes, Barbaar is iedere dag geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur voor take-away! Binnenkort zijn de broodjes ook te bestellen via UberEats, dus hoef jij je deur niet meer uit. Wat er zoal op de kaart staat? Wat dacht je van een boerentosti met artisjokken, een open sandwich bietenhummus of een lekkere kom dampende soep.


Meer over Barbaar Delft ontdekken?

Barbaar Delft restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Sint Agathaplein 4, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

’t Walletje

Elke donderdag tot en met zondag van 10.30 uur tot 18.00 uur ben je welkom bij ’t Walletje voor take-away. Je drinkt hier heerlijke chai tea lattes en neem ook zeker een stukje van hun zelfgemaakte taartjes mee naar huis. Extra grote zakken? Koop hier een goede olijfolie of een lekkere fles wijn voor thuis.


Meer over Eetcafé ’t Walletje Delft ontdekken?

Eetcafé ’t Walletje Delft restaurants en horeca

Geopend10:00 - 22:00

Burgwal 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Sevenhills

Zin in een uitgebreide lunch, high wine, high gin, high beer, high tea, lunchpakket, champagnebrunch of een driegangenmenu? Bij Sevenhills bezorgen ze dit allemaal in een mooi pakket van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 20.30 uur. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk.


Meer over Sevenhills ontdekken?

Sevenhills restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Achterom 165, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Wildgroei

Voor een bewuste lunch bestel je bij Wildgroei de lekkerste vegetarische en veganistische gerechten. Bestel wel op tijd, voor 11.00 uur, dan komen ze de lunch dezelfde dag langs brengen tussen 11.00 uur en 12.30 uur. Ben je toe aan een kleine wandeling, dan staat je bestelling voor je klaar bij het restaurant.


Meer over Wildgroei ontdekken?

Wildgroei lunch

Oude Delft 144, Delft

Bekijk meer:lunch

Bakker Suikerbuik

Bij Bakker Suikerbuik kom je natuurlijk al voor al je verse broden en zoete lekkernijen, maar ze bezorgen nu ook heuse high-tea’s. Verras je lieve vriend of vriendin met een pakket vol lekkers, of jezelf! Want we kunnen allemaal wel een opkikkertje gebruiken in deze rare tijden.


Meer over Bakker Suikerbuik Delft ontdekken?

Bakker Suikerbuik Delft bakkers

Gesloten09:00 - 17:00

Hippolytusbuurt 24, Delft

Bekijk meer:bakkers
Pagina 1/21
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.