Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weer wat nieuws in het legermuseum: benefietdiner voor beperkte kinderen

Aangeboden door Rode Rozen en Taartjes 16 januari 2017

Er komt steeds meer leven in het tot nu toe lege legermuseum. Op 16 februari wordt het Armamentarium weer gevuld: dit keer met mensen en lekker eten tijdens het benefietdiner voor Stichting KDC Aandachtslab.

“We willen geld inzamelen voor een kinderdagcentrum in Delft waar ernstig meervoudig beperkte kinderen kunnen worden opgevangen”, vertelt initiatiefneemster Maud Halkes. “Ik heb zelf een dochter, Suus, die meervoudig beperkt is. Zij wordt nu prima opgevangen en verzorgd, maar er is weinig aandacht voor ontwikkeling. Want ook al zijn het maar kleine dingen waar ze beter in kunnen worden: dit zorgt toch voor een betere kwaliteit van leven. In het kindercentrum in Delft willen we gaan werken met één op één begeleiding waarbij alleen de begeleiders betaald worden. Op die manier gaat alle aandacht naar het kind en blijft er geen geld hangen bij directie en administratie. Deze zaken worden opgepakt door vrijwilligers. Ik heb een soortgelijk centrum gezien in Nieuw-Beijerland en daar is het heel positief uitgepakt.”

benefietdinerBenefietdiner

Maar voor zo’n centrum is natuurlijk geld nodig. “Daarom organiseren we met een aantal Delftse ondernemers een benefietdiner. Zo maakt Rode Rozen en Tortilla’s een 4-gangendiner met wijn, Miss Morrison verzorgt de slow coffee en Rode Rozen en Taartjes zorgt voor wat lekkers erbij. Daarnaast komt er live-muziek van (waarschijnlijk) een Delftse band.”

Het diner wordt gehouden in het Armamentarium, waar ook Villa Arsenaal wordt gehouden en straks een hotel en restaurant komt. In het achterste gedeelte van het legermuseum trekt vanaf 1 maart Senf Theaterpartners.

Wil je erbij zijn?

Dat kan! Er is plek voor 125 man en het diner kost 125 euro per persoon, waarvan de opbrengst naar Stichting KDC Aandachtslab gaat. Je kunt je opgeven via [email protected].Meer over Rode Rozen en Taartjes ontdekken?

Rode Rozen en Taartjes

speciaalzaken

Vandaag gesloten

Verwersdijk 116, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.