Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ben van de broodjeskraam aan de Paradijspoort: ‘Soms staan ze om half 9 al op de kraam te kloppen’

Aangeboden door Broodje Delft 1 april 2019

De broodjeskraam van Ben in de Paradijspoort staat er nu een paar maanden, maar is nu al razend populair. Op een gemiddelde vrijdag staat er een rij tot aan de Intertoys en ook op andere dagen zijn Ben’s broodjes in trek. Hoe dat komt? “Ik bedenk én maak alle broodjes zelf.”

broodje delftDaarnaast is een broodje halen bij Ben ook gewoon heel erg leuk. “Ik klets veel met mensen. Ik hoor studenten hele liefdesverhalen tegen elkaar vertellen en ja: dan kan ik het niet laten om me daar af en toe mee te bemoeien,” lacht Ben. “Maar ik maak ook graag een praatje met een bejaarde man die elke week komt en binnenkort geopereerd moet worden. Dat is het leuke aan zo’n kiosk. Soms staan ze om half 9 al op de kraam te kloppen, of ik al open ben.”

61 verschillende broodjes

broodje delftTerwijl Ben praatjes maakt, is hij druk in de weer met het afbakken en beleggen van de broodjes. In totaal zijn er wel 61 verschillende broodjes! Ze worden ook allemaal besteld en er komen nog steeds broodjes bij. “Nu heb ik bijvoorbeeld een broodje gemarineerde biefstuk op de kaart staan die hartstikke populair is. Tegen de zomer ga ik aan de gang met frisse broodjes en misschien salades. Ik vind het zó leuk om broodjes samen te stellen, dat ik erover na heb gedacht om een kookboek te schrijven,” lacht Ben. Ook de ingrediënten voor de broodjes maakt Ben zelf. “Mijn truffelmayonaise is beroemd en ook de kreeftsalade komt uit eigen keuken. Dat vind ik belangrijk.”

Ben zoekt collega’s

Je kunt natuurlijk elke dag langs gaan bij Ben voor zo’n lekker broodje. Lijkt het je wel wat om zelf in de kraam te staan? Dan heb je geluk, want Ben is op zoek naar collega’s! Alle ins en outs over de vacature vind je hieronder.

Verkoopmedewerker

Ben je representatief, gastvrij, gemotiveerd, spontaan en een aanpakker? Dan is een baan als verkoop...

Meer over Broodje Delft ontdekken?

Broodje Delft lunch

Geopend09:00 - 17:00

Paradijspoort 2, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.