7 x hier in Delft kan je eten tijdens de AH Restaurantactie

Door Iris Olsthoorn 3 juli 2018

Het is weer tijd om zegeltjes te sparen! Dit keer niet voor glazen of voetbalplaatjes, maar voor iets veel lekkerders. Bij Albert Heijn kan je nu sparen voor een gratis tweede driegangendiner tijdens de AH Restaurantactie. Bij deze zeven restaurants in Delft kun je je volle spaarkaart inleveren voor een verrukkelijke korting. 

Je kunt vanaf 2 tot en met 22 juli zegeltjes sparen bij de Albert Heijn. Vervolgens kan je je volle spaarkaart tot 31 januari 2019 inleveren bij je favoriete restaurant. Wil je een volledig overzicht van alle deelnemende restaurants aan deze actie? Klik dan hier.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boudoir le Marriage

boudoir le mariage
Barman Claudio maakt van je drankje inschenken een hele show.

Ben je nog niet in het vernieuwde Boudoir le Marriage geweest? Dan is dit een mooie kans, want het restaurant doet mee aan de AH-actie. Zo kan jij met korting genieten van de culinaire hoogstandjes op dit bijzondere plekje.

Klik hier om te reserveren. 

Restaurant Boudoir Le Mariage Delft restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Hippolytusbuurt 8, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Restaurant Swing

hampshire hotel uitzicht paasbrunch ah restaurantactie
Uitzicht vanuit restaurant Swing

Op zoek naar een romantisch plekje met fabuleus uitzicht voor je diner? Dan zit je bij Restaurant Swing in het Hampshire Hotel Delft Centre helemaal goed. Je eet hier bijvoorbeeld biologische kalfsoester, entrecote of sliptong. Met de AH restaurantactie is het tweede driegangenmenu ook nog eens gratis, dus dat wordt uitpakken! Neem je er een glaasje bubbels bij?

Klik hier om te reserveren. 

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu openHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

Het Konings Huys

konings huys delft ah restaurantactie

Tentjes op de Markt alleen voor toeristen? Mooi niet. Bij Het Konings Huys kun je prima eten en met de AH restaurantactie kan je dat mooi eens proberen. Ga bijvoorbeeld voor een lekker stuk vlees, goed stuk vis of wat dacht je van een heerlijk toetje met watermeloen en kokosmakroon? Eet smakelijk.

Klik hier om te reserveren. 

Het Konings Huys all you can eat

Nu open09:30 - 22:00

Markt 40, Delft

Bekijk meer:all you can eat

Restaurant Maharaja

maharaja delft ah restaurantactie

Voor wie geen zin heeft in elke keer die biefstuk of zalmmoot, kan het eens over een andere boeg gooien. Ga bijvoorbeeld eens lekker dineren bij Restaurant Maharaja. In dit restaurant aan de Nieuwe Langendijk worden Nepalese en Indiase specialiteiten geserveerd, zoals tandoori paneer en malai tikka murg.

Klik hier om te reserveren.

Maharaja Delft restaurants en horeca

Nu open17:30 - 22:30

Nieuwe Langendijk 59, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Matties

restaurant-matties ah restaurantactie

Echt chique eten voor een prikkie? Dan lever je je boekje in bij Matties. Leuke avond met lekker eten gegarandeerd. En je bankrekening is dankzij Albert Heijn niet helemaal leeg: voor €41.50,- eet je er met zijn tweetjes drie gangen.

Klik hier om te reserveren. 

Restaurant Matties restaurants en horeca

Nu open17:00 - 22:00

Oude Delft 92, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Café Zondag

cafe zondag ah restaurantactie
Foto: Cafe Zondag

Je bent vast al eens bij dit leuke tentje aan de Voldersgracht geweest voor een kop koffie of lunch, maar ben je er ook wel eens gaan eten? De restaurantactie is de perfecte gelegenheid om het eens uit te proberen. Zowel voor vleesliefhebbers, als voor vegetariërs heeft Café Zondag een heerlijk driegangenmaaltje. Voor €36,50 heb je twee menu’s.

Klik hier om te reserveren. 

Café Zondag restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 17:30

Voldersgracht 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Niven

niven ah restaurantactie
Foto: NIVEN

Wil je even écht uitpakken? Dan kan je op de fiets springen (want: wijntje bij je eten) richting Rijswijk. Daar kan je eten bij sterrenrestaurant Niven. Voor €55,- eet je er nu een driegangendiner met zijn tweetjes, waar je normaal twee keer zoveel geld kwijt bent. Winnen!

Klik hier om te reserveren. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.