Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x lunchen of dineren met kinderen in Delft

Door Iris Olsthoorn 8 oktober 2019

Even lunchen of een avondje uit eten met de kinderen is hartstikke leuk, maar niet altijd even gemakkelijk. Kindlief lust namelijk de helft van de menukaart niet en stilzitten is ook een opgave! Gelukkig hebben deze restaurants een kindermenu en genoeg vermaak voor je kroost:

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Stads-koffyhuis

stads-koffyhuis-pannenkoeken-3

Wat vindt een kind nou lekkerder dan pannenkoeken? Juist! Bij het Stads-Koffyhuis zit je goed. Ze hebben speciale pannenkoeken voor peuters en kleuters, met een klein cadeautje erbij zodat zij zich lekker kunnen vermaken terwijl jij geniet van je maaltijd.


Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft

Gesloten09:00 - 19:00

Oude Delft 133, Delft

Het Rieten Dak

Het Rieten Dak

Een plekje waar je in de natuur zit én je kinderen alle ruimte hebben om hun gang te gaan; heerlijk toch? De kaart is eenvoudig, maar dat is soms juist waar je zin in hebt. De kinderen zullen in ieder geval niet klagen met pannenkoeken en frietjes op het menu!


Meer over Het Rieten Dak Delft ontdekken?

Het Rieten Dak Delft restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:00

Middelweg 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Café du Midi

Café du Midi
Café du Midi

Terwijl jij nog aan het eten bent, kunnen de kinderen de geitjes aaien en naar de dieren kijken. Je kunt een etentje bij Café du Midi perfect combineren met een fietstochtje door de Delftse Hout. En op de kaart staan ook prima kindergerechten, zoals een hamburger met frietjes of een pasta Napolitana.


Meer over Café du Midi ontdekken?

Café du Midi koffiebars

Gesloten10:00 - 23:00

Noordeindseweg 70, Delfgauw

Bekijk meer:koffiebars

Knus Delft

knus delft
Facebook Knus Delft

Heb je wat grotere kinderen die zich niet meer vermaken met klein speelgoed? Dan is Knus een leuk idee. In de zomer kunnen je kinderen spelen in de speeltuin en het doolhof, als ze klaar zijn met eten. En als de rest ook klaar is met eten, kun je gezellig met zijn allen in een waterfiets het water op. Natuurlijk heeft Knus ook kindvriendelijke gerechten als tosti’s, poffertjes en frietjes.


Meer over Knus Delft ontdekken?

Knus Delft cafés

Gesloten10:00 - 17:00

Zavelpad 3, Delft

Bekijk meer:cafés

Pavarotti

pavarotti delft

Bij Pavarotti kun je heerlijk Italiaans eten, en ook voor kinderen staat er veel lekkers op de kaart. Ook lekker: het terras van Pavarotti grenst aan Park Spoorloos. Dan kunnen de kinderen spelen in het park, zonder dat jij ze uit het oog verliest.


Meer over Pavarotti Delft ontdekken?

Pavarotti Delft italiaanse restaurants

Gesloten11:00 - 00:00

Stationsplein 14 - 22, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Bakker van Maanen

van maanen delft

Zin om met de kinderen te gaan lunchen? Bij Van Maanen zit je goed. Op de kinderkaart staan onder andere lekkere boterhammetjes, een pizza en een tosti ham-kaas. En achterin staat er een speelhoekje waar ze zich na het eten kunnen vermaken.


Meer over Van Maanen Delft ontdekken?

Van Maanen Delft restaurants en horeca

Gesloten08:00 - 18:00

Hippolytusbuurt 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Huszár

Kinderen restaurants delft

Kinderen zijn bij Huszár van harte welkom. Er staat een grote speelhoek met heel veel Duplo, krijtjes en spelletjes. Op de kaart staan lekkere boterhammen en burgertjes voor de kleine, en ook voor jou is er genoeg lekkers te kiezen.


Meer over Huszár ontdekken?

Huszár restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 00:00

Hooikade 13, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Pizzabakkers

Foto: De Pizzabakkers

Pizza eten is voor kinderen natuurlijk sowieso een feest, maar bij de Pizzabakkers op de Markt nog een klein beetje meer. Kinderen mogen hier namelijk een eigen pizza maken! Ze krijgen deeg aan tafels (zonder ingrediënten, natuurlijk) en mogen daarmee hun eigen kunstwerkje maken. En als het niet ál te druk is in het restaurant, mogen de kinderen daarna mee de keuken in op hun eigen creatie af te bakken. Verder zijn er bellenblaas en stoepkrijt op het terras en kunnen kinderen zich binnen vermaken met kleurplaten.


Meer over De Pizzabakkers Delft ontdekken?

De Pizzabakkers Delft pizzeria's

Gesloten16:00 - 22:00

Markt 9A, Delft

Bekijk meer:pizzeria's

Op Hodenpijl

op hodenpijl delft

Kunnen je kinderen geen seconde stilzitten? Dan kun je ze meenemen naar Op Hodenpijl. De kinderen kunnen na hun soepje, tosti of pannenkoek lekker rondrennen in de grote tuin. Kan jij rustig genieten van een van hun heerlijke biologische gerechten.


Meer over Op Hodenpijl ontdekken?

Op Hodenpijl biologische restaurants

Gesloten10:00 - 20:30

Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden

Bekijk meer:biologische restaurants
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.