Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x uit eten in Delft voor een studentenprijsje

Door Iris Olsthoorn 14 september 2019

Student zijn is niet altijd even makkelijk: je moet zwoegen voor tentamens, de huur van je kamer ophoesten, collegegeld betalen en voor jezelf koken. Gelukkig kun je in Delft ook buiten de deur eten zonder dat je meteen je bankrekening hoeft te plunderen. We zetten negen fijne plekken voor studenten voor je op een rijtje (ook handig als je géén student bent!):

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

De Wijnhaven

delft wijnhaven winter
Foto Gerrit de Groot

Bij de Wijnhaven zit je al helemaal goed als je geen zin hebt om te koken, maar ook geen zin hebt om bakken met geld kwijt te zijn: vanaf €5,- heb je op zondag en maandag al een daghap. De rest van de week is een daghap trouwens ook niet duur, dan betaal je vanaf €8,50 voor een dagschotel.


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Geopend11:00 - 02:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Thuis by Ladera

goedkoop uit eten delft
Foto: Thuis by Ladera

Als je houdt van echte Hollandse kost, moet je gaan eten bij Thuis by Ladera. Je stelt hier zelf je AVG’tje samen: je kunt kiezen uit verschillende soorten vlees, aardappelen en groente. Vind je het lastig kiezen tussen broccoli of rodekool? Dan kan je ook gewoon gaan voor de wekelijkse stamppot van €7,50.


Meer over Thuis by Ladera ontdekken?

Thuis by Ladera restaurants en horeca

Geopend16:00 - 22:00

Oosteinde 123, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

The Hangout

the hangout delft

The Hangout is een ideale plek als je gezellig én goedkoop uit eten wilt. Bijna alle gerechten kosten rond de €10,- en de menukaart is divers. Wat dacht je van een lekkere burger, vegan lasagne of fish and chips? Wij weten het wel!


Meer over The Hangout ontdekken?

The Hangout restaurants en horeca

Geopend08:00 - 00:00

Stieltjesweg 230, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Jackie ‘O by Rhodos

Hmmm: vegetarische mousaka

Wil je écht even goed uitgebreid uit eten, maar niet meteen je boodschappenbudget voor een hele maand er doorheen jagen? Bij JackieO’by Rhodos aan de Wijnhaven kan je terecht voor een heerlijk avondje. Hier eet je voor €16,95- een driegangendiner. Op de menukaart staan nog steeds de bekende Griekse gerechten als gyros, mousaka en souvlaki. Er zijn ook wat nieuwe dingen toegevoegd, zoals rib eye, ossenhaas en gebakken mosselen.  Smullen!


Meer over JackieO’ by Rhodos Delft ontdekken?

JackieO’ by Rhodos Delft griekse restaurants

Geopend16:00 - 22:30

Wijnhaven 11, Delft

Bekijk meer:griekse restaurants

Ciao Ciao

Ciao Ciao Delft

Wanneer is het nou géén goed moment voor pizza? Juist, nooit. Bij Ciao Ciao kun je een heleboel soorten scoren voor onder de tien euro. En leuk voor de studenten: op vertoon van je collegekaart eet je zelfs een pizza voor €5,99. Geen zin om de deur uit te gaan? Deze pizzabakkers bezorgen ook bij je thuis.


Meer over Ciao Ciao Delft ontdekken?

Ciao Ciao Delft italiaanse restaurants

Geopend16:00 - 22:00

Binnenwatersloot 38, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

De Beierd

de beierd delft

Zin om in een gezellig eetcafé-sfeertje uit te gaan, maar niet om bakken met geld uit te geven? Dan zit je goed bij de Beierd. Daar serveren ze een dagschotel voor €9,-. Is dat iets wat je niet zo lekker vindt? Dan kan je voor dezelfde prijs gaan voor de overheerlijke klassieker spaghetti aglio e olio.


Meer over Eetcafé de Beierd Delft ontdekken?

Eetcafé de Beierd Delft eetcafés

Geopend15:00 - 02:00

Burgwal 18, Delft

Bekijk meer:eetcafés

Boterhuis

het boterhuis

Bij ’t Boterhuis kun je kiezen voor een goed stuk vlees van meer dan 15,-, maar je kunt ook gaan voor één van de twee weekschotels. Doordeweeks betaal je €9,95, maar op zondag en maandag kosten ze maar €7,95! Mocht je een echte planner zijn, op de website kun je vaak al een flinke tijd vooruit kijken wat de weekschotels voor de komende weken zijn.


Meer over Grand Café ’t Boterhuis ontdekken?

Grand Café ’t Boterhuis cafés

Geopend11:00 - 02:00

Markt 15-17a, Delft

Bekijk meer:cafés

HuMMuS

hummus bistro delft

Dit gezellige restaurant is een echte must-go voor alle vegetariërs onder ons, en gelukkig zijn de prijzen ook niet hoog. De meeste gerechten bij Hummus zijn onder de €10,-. Maar als je ietsje meer wil uitgeven, dan kun je ook gaan voor de vegan kapsalon voor €10,50 of de Tajine voor €12,50.


Meer over Hummus Delft ontdekken?

Hummus Delft restaurants en horeca

Geopend12:00 - 23:00

Molslaan 39, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Shabu to Go

shabu to go delft
Sushichef Bin

Een (redelijk) gezonde hap voor een klein prijsje: bij Shabu to go kan het uitstekend. Zo heb je al een pokébowl voor €8,95 en voor €9,50 twaalf stukjes maki sushi. Denk je nu: Shabu to go is toch alleen afhalen en bezorgen? Klopt, maar er staan ook een aantal stoelen en tafels waar je gezellig kunt zitten. Geen plek waar je de hele avond blijft hangen, maar soms is dat nét wat je zoekt.


Meer over Shabu to go Delft ontdekken?

Shabu to go Delft sushi restaurants

Geopend12:00 - 21:00

Choorstraat 36, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.