Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x ontbijten in Delft buiten de deur

Door Redactie indebuurt 18 augustus 2020

Thuis een vakantiegevoel creëren is echt niet zo moeilijk. Ga er bijvoorbeeld eens ’s ochtends op uit om buiten de deur te ontbijten, hoe on-Hollands het ook voelt. Wij tippen je negen adresjes waar je heen kunt.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: ga je op pad? Houd je aan de regels van het RIVM en de huisregels van de horecazaken. Vanwege coronamaatregelen is het handig om van te voren te checken of en hoe je kunt reserveren. 

Van Maanen

Wakker worden met de geur van vers brood: is er iets beter dan dat? Bij Van Maanen kan het. De ene helft van de zaak bestaat uit een bakkerij, in de andere helft kun je ontbijten, lunchen of koffie drinken. Op de kaart staat onder meer wentelteefjes, yoghurt met granola en een croissantje met zoet beleg.


Meer over Van Maanen Delft ontdekken?

Van Maanen Delft restaurants en horeca

Gesloten08:00 - 18:00

Hippolytusbuurt 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bij Best

bij best delft
Het continentaal ontbijt

Bij Bij Best kun je de hele dag door ontbijten. Dus of jij nou om tien uur ’s ochtends trek hebt in dat Continental Breakfast, of om 16.oo uur nog een stapel Dizzle Pancakes naar binnen wilt schuiven: hier zit je goed. ’s Zomers neem je plaats op de zonnige terrasboot, bij wat minder weer is het binnen in de zaak ook erg gezellig.


Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best bars

Gesloten09:30 - 16:00

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

The Acadian

The Acadian is de nieuwkomer op de Markt, waar je de hele dag kunt ontbijten, lunchen of dineren. Ook als jouw dag laat begint, kun je hier gewoon nog ontbijten met een Cajun omelet of American Pancakes. Of heb je juist ’s ochtends al trek in hoofdgerecht zoals Jambalaya of een Cajun Burger? Kan ook!


Meer over The Acadian ontdekken?

The Acadian restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Markt 44, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Gist

Foto: De Gist

Bij de Gist kun je iedere dag tussen 09.00 en 16.30 terecht voor ontbijt. Op het menu staan bijvoorbeeld yoghurt met granola, American pancakes, Eggs Benedict en een Brits ontbijtje met Ierse worstjes. Kom je op zondag, dan krijg je bij een brunch menu een kan Mimosa gratis!


Meer over De Gist ontdekken?

De Gist bars

Gesloten09:00 - 01:00

Phoenixstraat 4, Delft

Bekijk meer:bars

Jans

Foto: Jans Delft

Wat is er nu fijner dan de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt? Jans serveert een uitgebreide ontbijtkaart. Kies bijvoorbeeld voor een uitsmijter of roerei met ham en een verse jus d’orange: perfect als het de avond ervoor een latertje is geworden.


Meer over Jans Delft ontdekken?

Jans Delft

Gesloten09:00 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

Stads-Koffyhuis

Stads-koffyhuis

Een date hoeft heus niet altijd ’s avonds te zijn, hoor: zeker niet als je allebei een dagje vrij bent. Een verwenontbijt bij het Stads-Koffyhuis kan net zo romantisch zijn. Want hoe leuk is het om roerei, flensjes, versgebakken brood en yoghurt gezellig samen te delen? Dan heb je daarna nog de hele dag om na te genieten van je fijne morgen.


Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft

Gesloten09:00 - 19:00

Oude Delft 133, Delft

Café Zondag

cafe zondag
Foto: Cafe Zondag

Engelsen eten ze misschien pas bij de afternoon tea, maar bij Café Zondag kan je scones ook gewoon bestellen als ontbijt. Je krijgt ze – zoals het hoort –  met een beetje jam en room. Daarnaast heeft Zondag een uitgebreid koffie assortiment: wat dacht je van een cappuccino met chai, koffie met chocolademelk, karamelsiroop en slagroom of een ouderwetse koffie verkeerd?


Meer over Café Zondag ontdekken?

Café Zondag restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:30

Voldersgracht 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kek

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🎶SUNDAY, SUNDAY🎶 The great get together day! #kekdelft #lunchdelft #breakfastspot #gettogether

Een bericht gedeeld door Kek – De koffiebar van Delft (@kekdelft) op

Wil je eens iets anders dan die eeuwige boterham als ontbijt? Dan kan je je hart ophalen bij Kek. Hier serveren ze dagelijks prachtige yoghurtbowls, trifles en nog veel meer ontbijtjes waarvan je niet wist dat ze bestonden. Daarbij zien de gerechtjes er ook fantastisch uit: mooie Instagramfoto gegarandeerd.


Meer over Kek Delft ontdekken?

Kek Delft lunch

Gesloten08:30 - 18:00

Voldersgracht 27, Delft

Bekijk meer:lunch

Uit de Kunst

uit de kunst
Foto: Facebook Uit de Kunst

Als je niet zo’n uitgebreide ontbijter bent, moet je eens langs Uit de Kunst. Hier bestaat het ontbijtje gewoon uit een croissant met roomboter, een kop koffie en een kleine jus d’orange. Dat krijg je vast wel weg op de vroege morgen!


Meer over Uit de Kunst Delft ontdekken?

Uit de Kunst Delft restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:30

Oude Delft 140, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.