Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

8 x ontbijten in Delft buiten de deur

Door Ilse Zoutewelle 10 september 2019

Dat vakantiegevoel vasthouden is echt niet zo moeilijk. Ga er gewoon ’s ochtends op uit om eens buiten de deur te ontbijten, hoe on-Hollands het ook voelt. Je krijgt geheid het gevoel alsof je weer op je vakantie adres bent als je door de lege straten slentert. Wij tippen je 8 adresjes waar je heen kunt.

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Verrassend

barbaar ontbijten
Foto: Joorkitchen

Je hoeft echt geen dag vrij te hebben om je dag toch met een vakantiegevoel te kunnen beginnen. Bij Barbaar kan vanaf 10.00 uur ’s ochtends een heerlijk ontbijtje bestellen. Op de kaart staan altijd verrassende gerechten, zoals een gebakken appeltje met crumble. Je zit tussen de creatieve en technische ondernemers van ‘Maakbaar’, dus wie weet doe je nog interessante contacten op ook.


Meer over Barbaar Delft ontdekken?

Barbaar Delft restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Sint Agathaplein 4, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bij de bakker

Wakker worden met de geur van vers brood: is er iets beter dan dat? Bij Van Maanen kan het. De ene helft van de zaak bestaat uit een bakkerij, in de andere helft kun je ontbijten, lunchen of koffie drinken. Op de kaart staat onder meer wentelteefjes, yoghurt met granola en een croissantje met zoet beleg. Heb je grote honger? Neem dan het Van Maanen ontbijt met twee dikke boterhammen, een eitje, croissant, glas jus ‘d orange en een kop koffie of thee.


Meer over Van Maanen Delft ontdekken?

Van Maanen Delft restaurants en horeca

Geopend08:00 - 18:00

Hippolytusbuurt 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Uitgebreid op zondag

Foto: Jans Delft

Wat is er nu fijner dan de zondag beginnen met een uitgebreid ontbijt? Jans serveert vanaf 10.00 uur een zondags ontbijtje. Kies bijvoorbeeld voor een uitsmijter of roerei met ham en een verse jus d’orange: perfect als het de avond ervoor een latertje is geworden.


Meer over Jans Delft ontdekken?

Jans Delft koffiebars

Geopend09:00 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

Bekijk meer:koffiebars

It’s a date

Stads-koffyhuis

Een date hoeft heus niet altijd ’s avonds te zijn, hoor: zeker niet als je allebei een dagje vrij bent. Een verwenontbijt bij het Stads-Koffyhuis kan net zo romantisch zijn. Want hoe leuk is het om roerei, flensjes, versgebakken brood en yoghurt gezellig samen te delen? Dan heb je daarna nog de hele dag om na te genieten van je fijne morgen.


Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft koffiebars

Geopend09:00 - 18:00

Oude Delft 133, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Op z’n Engels

cafe zondag
Foto: Cafe Zondag

Engelsen eten ze misschien pas bij de afternoon tea, maar bij Café Zondag kan je scones ook gewoon bestellen als ontbijt. Je krijgt ze – zoals het hoort –  met een beetje jam en room. Daarnaast heeft Zondag een uitgebreid koffie assortiment: wat dacht je van een cappuccino met chai, koffie met chocolademelk, karamelsiroop en slagroom of een ouderwetse koffie verkeerd?


Meer over Café Zondag ontdekken?

Café Zondag restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Voldersgracht 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lekker goedkoop

© AD Delft / Fred Leeflang

We konden het toch niet laten om het ontbijt van Ikea even te noemen. Want zeg nou zelf: dit is toch het Ontbijt onder de ontbijtjes? Voor €1,20 heb je een croissant, bruin of wit broodje, twee plakjes kaas of kipfilet, margarine en een warm drankje. Wil je er een eitje bij? Dan betaal je €0.40 meer. Ook voor jam, een muffin of yoghurt betaal je extra. Daarna kan je je lekker de hele dag vermaken met het kopen van woonspullen waarvan je niet wist dat je ze nodig had.


Meer over IKEA Delft ontdekken?

IKEA Delft woonwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Altijd origineel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🎶SUNDAY, SUNDAY🎶 The great get together day! #kekdelft #lunchdelft #breakfastspot #gettogether

Een bericht gedeeld door Kek – De koffiebar van Delft (@kekdelft) op

Wil je eens iets anders dan die eeuwige boterham als ontbijt? Dan kan je je hart ophalen bij Kek. Hier serveren ze dagelijks prachtige yoghurtbowls, trifles en nog veel meer ontbijtjes waarvan je niet wist dat ze bestonden. Daarbij zien de gerechtjes er ook fantastisch uit: mooie Instagramfoto gegarandeerd.


Meer over Kek Delft ontdekken?

Kek Delft lunch

Geopend08:30 - 18:00

Voldersgracht 27, Delft

Bekijk meer:lunch

Voor wie niet zo’n ochtendmens is

uit de kunst
Foto: Facebook Uit de Kunst

Als je niet zo’n uitgebreide ontbijter bent, moet je eens langs Uit de Kunst. Hier bestaat het ontbijtje gewoon uit een croissant met roomboter, een kop koffie en een kleine jus d’orange. Dat krijg je vast wel weg op de vroege morgen.


Meer over Uit de Kunst Delft ontdekken?

Uit de Kunst Delft restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:30

Oude Delft 140, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

“”

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.