Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x Italiaans uit eten in Delft

Door Iris Olsthoorn 28 september 2019

Pasta carbonara, pizza calzone, risotto of tiramisu: de Italiaanse keuken is om van te watertanden. Gelukkig is deze keuken ruim vertegenwoordigt in Delft en kun bij verschillende restaurants genieten van heerlijke, authentieke gerechten. We zetten er een aantal voor je op een rijtje: 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Stromboli

Wil je goede pizza, pasta of traditioneel Italiaans vleesgerecht eten, maar heb je geen zin om in een stoffige, oude pizzeria te zitten? Dan zit je bij Stromboli aan het juiste adres: het restaurant werd eerder door onze lezers gekozen als een van de lekkerste en fijnste plekken om een pizza te eten.


Meer over Restaurant en wijnbar Stromboli ontdekken?

Restaurant en wijnbar Stromboli restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Markt 6-10, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Einstein

Foto: Café Einstein

Bij Einstein geniet je van de Italiaanse keuken. De pasta wordt gemaakt door de koks zelf. Het menu verandert vaak, omdat de koks graag met seizoensproducten werken. Maar om je even een beeld te geven: momenteel staat er gerechten als ‘risotto con zucca’ en ‘Filetto di Cinghiale’ op het menu. Daar ga je toch van watertanden!


Meer over Café Einstein ontdekken?

Café Einstein cafés

Gesloten16:00 - 01:00

Spoorsingel 24, Delft

Bekijk meer:cafés

Il Tartufo

Il Tartufo
Foto: Facebook Il Tartufo

Il Tartufo op de Voorstraat ken je misschien van de lekkere broodjes. De hele dag kan je er terecht voor goede koffie, afhaalmaaltijden en delicatessen. ’s Avonds kun je er ook heerlijk traditioneel dineren. Op vrijdag en zaterdag wordt er zelfs een viergangendiner geserveerd!


Meer over Il Tartufo Delft ontdekken?

Il Tartufo Delft italiaanse restaurants

Geopend10:00 - 18:30

Minderbroerstraat 2, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

La Fontanella

La fontanella

Op het Doelenplein waan je je in Frankrijk, maar iets verderop zit je middenin Italië! Bij La Fontanella op de Verwersdijk worden allerlei Italiaanse specialiteiten geserveerd. Daar kunnen steengoede pizza’s natuurlijk niet bij ontbreken. Op het menu staan de klassiekers zoals tonno, hawaii en margaritha. Maar ook voor de wat minder bekende pizza’s zoals met mosselen, met asperges of met garnalen kun je hier terecht.


Meer over La Fontanella ontdekken?

La Fontanella italiaanse restaurants

Gesloten17:00 - 22:00

Verwersdijk 30, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Pavarotti

Foto: Pavarotti

Pavarotti mag dan een nieuwkomer zijn in dit rijtje, toch is het restaurant in het oude stationsgebouw als aardig populair.  Op het menu staan een heleboel pasta’s, pizza’s en salades. De pizza’s van deze zaak zijn volgens een fan ‘goed belegd en goed gekruid’.


Meer over Pavarotti Delft ontdekken?

Pavarotti Delft italiaanse restaurants

Geopend11:00 - 00:00

Stationsplein 14 - 22, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.