Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x hier lunch je voor €5,- of minder in Delft

Door Iris Olsthoorn 6 april 2019

Je hebt totaal geen zin om ’s morgens je eigen boterhammen te gaan smeren, maar om uitgebreid buiten de deur te gaan lunchen kost weer een hoop geld. Herkenbaar dilemma? Er zijn in Delft genoeg leuke plekjes waar je voor een klein prijsje een lunch op de kop tikt. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Broodje Leo

Slagerij Leo van Vliet
Foto: Slagerij Leo van Vliet

Véél Delftenaren weten de weg naar Slagerij van Vliet al te vinden. Je eet hier het legendarische ‘Broodje Leo’. Dit fameuze broodje is vooral bekend bij studenten, maar zeker ook het proberen waard voor andere Delftenaren. Wat er precies op zit, is altijd een raadsel (en zijn namelijk talloze variaties ‘Broodje Leo’) en dat maakt het extra leuk. Een broodje bij Leo kost je maximaal €3.40.


Meer over Slagerij Leo van Vliet Delft ontdekken?

Slagerij Leo van Vliet Delft slagers

Geopend08:00 - 18:00

Oude Kerkstraat 9, Delft

Bekijk meer:slagers

Broodje Delft

broodje delft

Op de Paradijspoort vind je Broodje Ben, een heerlijk adresje voor een gewoon goed broodje. “Alle broodjes worden ter plekke afgebakken en belegd met verse ingrediënten”, vertelde Ben ons eerder. “Er zijn 35 varianten en alle samenstellingen zijn zelf bedacht. Van vitello tonnato tot carpaccio en gerookte kip met hummus. Het vlees wordt vers gesneden en álle sauzen zijn zelfgemaakt. Denk bijvoorbeeld aan truffelmayonaise voor het broodje carpaccio en citroen dillesaus voor het broodje zalm.” Een broodje kost je hier maximaal €3.50.


Meer over Broodje Delft ontdekken?

Broodje Delft lunch

Geopend09:00 - 17:00

Paradijspoort 2, Delft

Bekijk meer:lunch

Dagelijks Lekker

Dagelijks Lekker

Voor een belegde lunch kan je ook terecht op de Brabantse Turfmarkt bij Dagelijks Lekker. Alle broodjes worden vers gebakken in de winkel en ter plekke belegd. In de vitrine ligt een scala aan pistoletjes, bruine broodjes en witte bollen met dingen als kip en cajunkruiden of brie, paprika en mozzarella. Ook staan er flink wat vrolijk gekleurde smoothies te lonken om opgedronken te worden. Toen de zaak net open was betaalde je voor alles €1.80. Dat is inmiddels €2,- geworden, maar hè, daar kan je je ook geen buil aan vallen!


Meer over Dagelijks Lekker Delft ontdekken?

Dagelijks Lekker Delft lunch

Geopend08:30 - 17:00

Brabantse Turfmarkt 68A, Delft

Bekijk meer:lunch

Kaldi

kaldi tosti's

Niet zo’n zin in een lunch to go? Dan kan je bij Kaldi aan een van de tafeltjes plaatsnemen. Nu horen we je denken: maar Kaldi is toch een koffietent? Dat klopt. Maar ze serveren sinds kort ook heerlijke tosti’s. En dan niet alleen de ham-kaas-variant; er staan negen verschillende opties op het menu. Een tosti kost tussen de €3,25 en €4,25.


Meer over Kaldi Delft ontdekken?

Kaldi Delft koffiebars

Geopend09:30 - 17:30

Molslaan 13, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Pasta2Go

Pizza voor lunch? Waarom niet! Bij het nieuwe Pasta2Go in de Barbarasteeg scoor je voor €3.95 al een pizza van 20cm doorsnee. Prima lunchformaatje, zeggen wij. Als je grote honger hebt, laat je gewoon nog wat extra toppings op je versgebakken pizza gooien.


Meer over Pasta2Go ontdekken?

Pasta2Go italiaanse restaurants

Geopend10:00 - 23:00

Barbarasteeg 2, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Délifrance

Kwalitaria Délifrance Vesteplein delft

Zin in een lekker belegd stokbroodje? Bij Kwalitaria Délifrance op het Vesteplein zit je goed. Je kunt kiezen uit een heleboel beleg, zoals kaas, zalm, filet American, kipfilet en nog meer. Je betaalt voor zo’n baguette maximaal €3.75.


Meer over Kwalitaria Délifrance Vesteplein ontdekken?

Kwalitaria Délifrance Vesteplein snackbars

Geopend10:00 - 21:00

Vesteplein 136, Delft

Bekijk meer:snackbars

IKEA

hotdog ikea
Foto: Instagram IKEA Foodservices

Altijd een fijn excuus om weer eens allerlei woonaccessoires te kopen die je écht heus wel nodig heb: lunchen bij IKEA. Het ontbijtje is laatst wel in prijs gestegen, maar alsnog zijn de prijzen in het restaurant spotgoedkoop. Zo heb je een broodje gerookte ham voor €3.95. Ook voor een broodje hotdog hoef je niet te sparen: dat kost je  €0.70.


Meer over IKEA Delft ontdekken?

IKEA Delft woonwinkels

Geopend10:00 - 21:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.