Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x deze Delftse horecazaken zijn ontzettend Instagram-waardig

Door Iris Olsthoorn 15 september 2018

Kijk, natuurlijk ga je uit eten om te genieten van een lekkere maaltijd, goede wijnen en nog beter gezelschap. Maar het oog wil ook wat en hetzelfde geldt voor je Instagram-feed. Voor de perfecte kiekjes van oogverblindende interieurs en #foodporn waarvan het water je in de mond loopt, ga je bijvoorbeeld naar deze Delftse zaken.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Boulangerie Michel

Boulangerie Michel naast de Oude Kerk heeft een prachtig minimalistisch, maar huiselijk interieur. Tel daar heerlijk verse broodjes én gezellige bloemetjes op tafel bij op, et voilà. Een Insta-kiekje alsof je bij een bakkertje in een knus dorpje in Frankrijk zit, is zo gemaakt.


Meer over Boulangerie Michel Delft ontdekken?

Boulangerie Michel Delft bakkers

Geopend08:00 - 17:00

Oude Kerkstraat 4D, Delft

Bekijk meer:bakkers

Koffie & Zo

Instagram staat vol met plaatjes van Koffie & Zo aan de Peperstraat. En wij vinden dat helemaal niet gek: je vindt behalve prachtige cappucino’s, ook een tof interieur en heel veel bijzondere items, zoals oude telefoons, platenspelers en kettingen. Dat moet je nu eenmaal even op de foto zetten als je er rustig een bakkie zit te drinken, snappen we helemaal!

View this post on Instagram

You said, “Hold your breath and count to nine.”

A post shared by Brian Foley (@brianpfoley) on


Meer over Koffie & Zo Delft ontdekken?

Koffie & Zo Delft cafés

Geopend09:30 - 18:00

Peperstraat 17, Delft

Bekijk meer:cafés

Uit de Kunst

Uit de Kunst ziet er van binnen en buiten prachtig uit, maar heeft ook nog eens een superkleurrijke serre inclusief papegaaienkooi. Als je hier zit, voelt het echt alsof je je in het buitenland op een exotisch terrasje begeeft. Het ziet er zo leuk uit, dat je er met geen mogelijkheid een lelijke foto van kan maken. Wijntje erbij, genieten maar!

View this post on Instagram

Back at it! ☕️

A post shared by Eliza Saftyuk (@elizadaily) on


Meer over Uit de Kunst Delft ontdekken?

Uit de Kunst Delft restaurants en horeca

Geopend10:00 - 17:30

Oude Delft 140, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Van Maanen

Bakstenen muren: check. Hippe kleuren zoals groen en okergeel: check. Hergebruikte oude meubelen: check. Voor prachtige interieurkiekjes op je Insta moet je zeker eens gaan lunchen of dineren bij Van Maanen. Bovendien is de zaak groot en vind je in iedere hoek wel een ander Insta-waardig object. Dus bij één foto zal het in deze zaak niet blijven!


Meer over Van Maanen Delft ontdekken?

Van Maanen Delft restaurants en horeca

Geopend08:00 - 18:00

Hippolytusbuurt 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Centrale

De Centrale zit vol eyecatchers. Wat dacht je van die betonnen bar met planten bovenop? Al die knusse hoekjes, verschillende soorten stoelen en banken, en dan niet te vergeten: het eten? Werkelijk alles is hier mooi. Voor een Insta-waardig plaatje hoef je hier echt je best niet te doen.


Meer over De Centrale ontdekken?

De Centrale restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Voldersgracht 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kattenkop

Kattenplaatjes zijn al-tijd een garantie voor een heleboel Insta-likes. Bij Kattenkop Café kun je knuffelen met de beestjes, lekker lunchen én wat mooie kiekjes schieten. Win-win-win, toch?


Meer over Kattenkop Café ontdekken?

Kattenkop Café Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Oude Delft 1, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

SUP-R

Bij SUP-R vind je niet alleen veel Insta-waardig eten (wafels!), ze hebben er zelfs een heuse Insta-wall. In de prachtige tuin achter de zaak hebben de eigenaren de muur  laten omtoveren tot ‘Selfie Wall’.  Dus, nieuwe outfit gescoord? Meteen even een plaatje voor op je feed maken!


Meer over SUP-R Delft ontdekken?

SUP-R Delft bars

Geopend09:00 - 18:00

Wijnhaven 9, Delft

Bekijk meer:bars
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.