Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x de lekkerste smaken van De Lelie volgens het personeel

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 8 augustus 2020

Jij staat waarschijnlijk (net als wij) een tijdje na te denken voor je eruit bent welke ijssmaak je nú weer neemt bij De Lelie. Om de keuze de volgende keer iets makkelijker te maken, tipt het personeel van De Lelie hun favorieten. En vertellen ze hoe vaak ze zelf een ijsje eten.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Cherry

Foto: Yvonne

Yvonne vertelt: “Al sinds jaar en dag is cherry mijn favoriete smaak. Romig, maar niet te stevig en lekker zoet door de amarena-kersen. De stukjes pure chocolade maken het helemaal af. We hebben ook wissels, dit zijn smaken die we afwisselen door het jaar heen. Favoriet? Likeur 43 of pina colada! Daar fiets ik graag een stukje voor naar het filiaal waar het in de vitrine staat. Het liefst eet ik elke dag wel een bolletje.”


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Stracciatella

Op de foto: Kiki

Kiki legt uit: “Misschien een beetje basis, maar ik blijf fan van stracciatella. Je proeft écht de vanille in het vanille-ijs. En dan ook nog eens rijkelijk gevuld met knapperige chocolade, heerlijk! Af en toe is er de smaak frambozen-stracciatella, die vind ik ook erg lekker! Eigenlijk kan ik dit elke dag wel eten… Waarom niet?!”

Extra Dark

Op de foto: Fleur

Extra dark heeft een lekkere volle en stevige smaak. Voor sommigen misschien iets te bitter, maar ik hou ervan! Donkere chocolade met een lange nasmaak, genieten! Dit kan ik makkelijk elke dag eten maar ik hou me in.”

Witte chocolade

Op de foto: Friso

Friso vertelt: “De smaak witte chocolade van De Lelie is vol, romig en heerlijk zoet! De stukjes witte chocolade die erin zitten zorgen voor een lekkere bite. Een keer of vier per week kan ik hier wel een bolletje van eten.”

Delftenaar

Op de foto: Maureen

“De Delftenaar is echt een hardloper in de winkel én ook mijn favoriet. Het ijs is gebaseerd op ons Delftenaar chocolaatje, gemaakt van witte chocolade, amandel praline, geroosterde hazelnoten en amandelen. Het is net alsof je een chocolaatje eet maar dan als ijsje. Het zoete van de witte chocolade wordt een beetje gecompenseerd door de amandel praline. En de lekkere bite van noten, daar word ik heel blij van! Ik kan dit elke avond na het eten wel als toetje eten”, lacht Maureen.

Aardbei

Op de foto: Daphne

“Misschien niet heel erg spannend”, vertelt Daphne. “Maar o zo lekker! Het aardbeien ijs is vegan, want de basis is geen room, maar fruit! Je proeft de pitjes van de verse aardbeien terug in het ijs, lekker crunchy. En als je zelf kilo’s aardbeien staat te ontkronen waardeer je het misschien nog veel meer, haha! Minstens 1 x per week eet ik wel een bolletje na het werk, maar het liefst eigenlijk elke dag.”

Yoghurt

Op de foto: Karlijn

Karlijn vertelt: “Een lekker zacht ijsje van verse yoghurt. Hierdoor krijg je een hele subtiele smaak. Het combineert goed met een bolletje aardbei-ijs met slagroom of een wat zwaardere chocolade smaak. Eigenlijk past alles er wel bij! Ik eet dit ijsje het liefst 2 x per dag! Het is dus maar goed dat ik niet alle dagen werk.”

Hondenijs

Op de foto: Skipper

Skipper blaft: “Ik mocht het als eerste hond proberen en was er meteen helemaal fan van! Nu vertel ik het aan al mijn hondenvriendjes en kunnen er gelukkig al heel wat honden ook lekker genieten van zo’n ijsje. Met dit warme weer lust ik ze elke dag wel!”

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.