Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x culinaire hotspots in Delft

Door Martine Wooning Berkhuizen 16 juli 2020

Restaurants zijn er in alle soorten en maten in Delft. Je hebt de nieuwe, hippe restaurants, toeristenrestaurants, eetcafés, de verborgen pareltjes en niet te vergeten: de supersjieke restaurants. Want ja, die zijn er ook genoeg! Dus hou je ervan om je mooi aan te kleden en je volledig in de watten te laten leggen? Ga dan zeker eens langs bij deze culinaire hotspots in Delft.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Restaurant Kruydt

Kruydt Terras

Bij restaurant Kruydt kan je culinair genieten aan één van de mooiste pleinen van Delft. Tijdens de lunch is er de mogelijkheid om een heerlijk driegangenmenu te bestellen, maar zelfs een kroket weten ze hier culinair te serveren. In de avond kan je à la carte bestellen, of je laten verassen door de chef met een drie-, vier- of vijf- gangen specialiteitenmenu. Nergens aan denken en je lekker laten verrassen.


Meer over Restaurant Kruydt ontdekken?

Restaurant Kruydt bars

Geopend10:00 - 22:30

Paardenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:bars

Aan de Zweth

aan de zweth

Voor restaurant Aan de Zweth moet je een klein stukje fietsen vanuit Delft, maar dat is het zeker waard! Je merkt aan alles dat dit restaurant de passie is van de eigenaren. Trek hier zeker een avondje voor uit en laat de chefs je verrassen. Het restaurant zit aan de Delftse Schie, dus het is ook nog eens heerlijk boten kijken. Vergeet niet te reserveren!


Meer over Restaurant Aan de Zweth, Zweth ontdekken?

Restaurant Aan de Zweth, Zweth restaurants en horeca

Geopend12:00 - 14:30 |18:00 - 21:30

Rotterdamseweg 480, Zwth

Bekijk meer:restaurants en horeca

Restaurant La Tasca

Aan één van de Delftse grachten vind je Restaurant La Tasca. Een restaurant waarbij de gerechten zijn geïnspireerd door de keukens rondom de Middellandse Zee. De gerechten worden dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten. De koks koken met passie en respect voor de producten. Ben je op zoek naar een plek waar je culinair kan genieten in Delft? Bij La Tasca ben je aan het juiste adres.


Meer over La Tasca Delft ontdekken?

La Tasca Delft restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 22:00

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Les Copains

les copains
Debbie en Erik

Hou je van vis in een culinair jasje? Dan zit je goed bij Les Copains aan de Breestraat. Hier halen ze dagelijks verse vis uit Scheveningen die jij weer in Delft op kan peuzelen. De gerechten worden prachtig geserveerd en zijn allemaal even lekker!


Meer over Les Copains ontdekken?

Les Copains restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 22:00

Breestraat 8, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Centrale

de centrale delft

Ze noemen zichzelf een eigenzinnig restaurant waar je heerlijk en relaxt kan dineren. Dit kunnen wij alleen maar bevestigen. De Centrale zit in een super gaaf pand en serveert heerlijke gerechten.


Meer over De Centrale ontdekken?

De Centrale restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 00:00

Voldersgracht 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Restaurant Le Vieux Jean

Aan de voet van de oude kerk vind je restaurant Le Vieux Jean. Voor een culinair avondje uit schuif je hier graag aan. De chef-kok weet wat hij doet en de gastvrouw zet net dat extra stapje waar je naar op zoek bent tijdens een culinair avondje uit.


Meer over Le Vieux Jean ontdekken?

Le Vieux Jean restaurants en horeca

Geopend12:00 - 14:00 |18:00 - 22:00

Heilige Geestkerkhof 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Restaurant van der Dussen

We sluiten deze culinaire hotspotlijst af met restaurant van der Dussen aan het oude Bagijnhof. Hier kan je genieten van eerlijke gerechten die met veel oog voor detail zijn bereidt. Trek je hakjes weer eens uit de kast of stof je pak af. Het is leuk om hier opgedirkt naartoe te gaan.


Meer over Van der Dussen ontdekken?

Van der Dussen restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 22:00

Bagijnhof 118, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.