Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x waarom we verliefd zijn op restaurant La Tasca

Aangeboden door La Tasca Delft 29 september 2019

Aan de Voldersgracht vind je het knusse restaurant La Tasca. Zodra je één stap binnen hebt gezet, voel je je thuis. En als dan ook nog het ene na het andere topgerecht voor je neus wordt gezet, ben je helemaal gelukkig… Je hoort het: wij zijn fan! We geven je vijf redenen waarom je bij La Tasca wilt eten.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Sfeervol restaurant

la tasca delft

Je komt al helemaal in de romantische stemming als je op de Voldersgracht loopt, met zijn schattige huizen en en mooie gracht. Stap je het restaurant binnen, dan hou je dat gevoel lekker vast. La Tasca is sfeervol ingericht met een prachtige bar, knusse banken en comfortabele stoelen. Hier wil je wel een avondje doorbrengen!


Meer over La Tasca Delft ontdekken?

La Tasca Delft restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 22:00

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Heerlijke, mooie gerechten

La Tasca 2019

De gerechten van La Tasca zijn geïnspireerd op de keukens rondom de Middellandse Zee. Tegelijkertijd werkt het restaurant met voornamelijk biologische producten van lokale leveranciers. Combineer deze twee en je krijgt een menu om je vingers bij af te likken. Denk bijvoorbeeld aan tartaar van bavette van Hoeve Biesland, saccottini gevuld met peer en taleggio of zeewolf gestoofd in witte wijn. Dit alles wordt óók nog met heel veel liefde en aandacht gepresenteerd. Want geef zelf toe: eten smaakt toch een stuk beter als het er mooi uitziet. Welke gerechten je krijgt, is trouwens altijd een verrassing. Jij geeft aan hoeveel gangen je wilt, of je dieetwensen hebt en of je liever vis, vlees of vegetarisch eet. De koks stellen vervolgens een heerlijk menu voor je samen.

Lekkere wijnen

la tasca delft

Een goed gerecht komt pas écht tot zijn recht met een lekkere wijn. Laat dat maar over aan de sommelier van La Tasca, want zij weet als geen ander hoe je een topgerecht combineert met goede wijn. Je kunt kiezen voor één of twee wijntjes bij je diner, maar je kunt ook een wijnarrangement nemen. Dan krijg je bij elke gang een passende wijn. Geloof ons: dat maakt je avond écht compleet.

Familiebedrijf sinds 1988

la tasca delft

Dat iedereen zich zo thuis voelt bij La Tasca, komt niet alleen door de gezellige inrichting. Het restaurant wordt gerund door de familie Slingelenberg. Vader Bert staat in de keuken, zoon Milan verzorgt de zakelijke kant van het restaurant en schoondochter Marens is als sommelier verantwoordelijk voor de wijnkaart. Dat La Tasca een familiebedrijf is, is niet alleen te merken aan de daadwerkelijke familiebanden: het is de hele sfeer die het restaurant ademt.

De prijs/kwaliteitverhouding is top

Wil je écht een avond genieten? Boek dan de La Tasca Esperienza. Voor maar €79,95 word je helemaal in de watten gelegd. Je begint de avond met cava en oesters. Vervolgens krijg je een driegangendiner met een voorgerecht, pasta en hoofdgerecht. Daarna krijg je een kaasplateau en een verrassingsdessert. Bij elk gerecht krijg je óók nog een passend glas wijn. Betere prijs/kwaliteitverhouding kun je niet krijgen, toch? Je kunt hier meteen reserveren

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.