6 x uit eten met oud en nieuw in Delft

Door Ilse Zoutewelle 20 december 2016

Lekker lang tafelen en daarna vuurwerk kijken in de stad: een heerlijke invulling van oudejaarsavond. Wij tippen 5 restaurants in Delft die die avond gewoon open zijn.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oud en nieuw in mediterraanse stijl

kerst diner restaurant
Foto: restaurant La Tasca

Wat je tijdens het diner op oudjaarsavond bij La Tasca. krijgt is nog een verrassing, maar het wordt geheid een feestje. Het wordt in ieder geval een 3-gangendiner met antipasti, pasta en hoofdgerecht. Vervolgens kan je nog kiezen voor een kaasplateau of dessert na. Je betaalt 44,50 euro voor het 3-gangendiner, een nagerecht kost 9 euro.

La Tasca Delft argentijnse restaurants

Nu open18:00 - 22:00

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Onbeperkt eten

wokmasterEen goede bodem leggen kan met oud en nieuw nooit kwaad. Daarom is Wokmaster een prima locatie om het begin van oudjaarsavond in te luiden. Zorg wel dat je van te voren even reserveert, het restaurant is die avond open tot 20:00 uur. Drie uur onbeperkt eten kost hier 27,50 euro.

Wokmaster wokrestaurants

Vandaag gesloten

Bachsingel 1, Delft

Bekijk meer:wokrestaurants

Lekker eten en onbeperkt drinken

bierfabriek delftPrecies wat we willen met oud en nieuw: lekker eten, onbeperkt drinken en daarna lekker dansen. Bij de Bierfabriek kan het. Voor een 3-gangendiner en onbeperkt drankjes tot 01.00 uur betaal je 50 euro. DJ Amica Nova (die ook plaatjes draaide tijdens koningsnachtfabriek) zal je helpen 2016 goed af te sluiten en 2017 knallend in te gaan.

Bierfabriek Delft cafés

Nu open16:00 - 00:00

Burgwal 45-49, Delft

Bekijk meer:cafés

Chique dineren en feesten

oud-en-nieuw-hampshire-hotelWil je oud en nieuw in stijl vieren, dan kan moet je met de jaarwisseling in het Hampshire Hotel zijn. Ze hebben een compleet arrangement voor je klaarliggen met een 4-gangen diner, bijpassende wijnen, champagne, oliebollen en een feest in de lounge. Kosten? 94,50 euro per persoon, maar dan ben je ook helemaal klaar.

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu openHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

Uit eten in het centrum

het-boterhuisHet Boterhuis is met oudjaarsavond open tot 21:00 uur. Iedereen is welkom en geen moeilijk gedoe: je kunt gewoon kiezen van de kaart.

Grand Café ’t Boterhuis cafés

Nu open11:00 - 01:00

Markt 15-17a, Delft

Bekijk meer:cafés

Lekker Hollands

bo casa lunch enzoTrek in een Hollandse tomatensoep en stukje vlees met patat? Dan is Bo Casa Lunch Enzo de plek voor jouw diner met oud en nieuw. Ze zijn open tot 20.00 uur, dus zorg wel dat je een beetje op tijd gaat.

Het Hoekje Delft restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 20:00

Papsouwselaan 482, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bonus: MC Donald’s is ook open

mc-donalds-delft-
Foto: Facebook-pagina Mc Donald’s Delft

Tsja, echt uit eten gaan is het natuurlijk niet. Maar een vette hap voor of na een avond los gaan is eigenlijk altijd goed. Dus vertellen we je het toch: de Mc Donald’s in Delft Noord is 24/7 open, dus ook met oud en nieuw.

McDonald’s Delft-Noord restaurants en horeca

Nu openHele dag

Kleveringweg 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.