Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x uit eten buiten het centrum van Delft

Door Iris Olsthoorn 18 mei 2019

De binnenstad van Delft is natuurlijk hartstikke gezellig, maar soms wil je éven wat anders proberen. Gelukkig liggen er ook buiten het centrum van Delft superleuke en gezellige eetgelegenheden. We zetten er een aantal voor je op een rijtje. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voldaan Buitenkeuken

Voldaan Buitenkeuken
Foto: Voldaan Buitenkeuken

Voldaan Buitenkeuken op de Schoemakerplantage heeft al zijn foodtrucks, inclusief mobiele pizzaoven en mega-bbq-grill op zijn terras staan. Koken doen ze hier voornamelijk buiten en dat is maar goed ook, want het buitenterrein is te gek. Er staan voldoende picknickbanken, er hangen vrolijke lichtbolletjes en voor kinderen is het ruige achterterrein een perfecte speelplek. Als het wat minder mooi weer is kan je ook binnen terecht, daar heeft eigenaar Daan de loods omgetoverd tot knusse huiskamer. Wat je hier eet: versgebakken pizza’s en vlees en vis die heel langzaam (soms wel 18 uur!) op de bbq voor je liggen te garen.


Meer over Voldaan Buitenkeuken ontdekken?

Voldaan Buitenkeuken bbq restaurants

Geopend10:00 - 23:00

Schoemakerstraat 97K, Delft

Bekijk meer:bbq restaurants

Du Midi

cafe du midi
Foto: Café du Midi

Goed, de meeste Delftenaren zullen heus wel eens op de fiets zijn gesprongen naar deze verborgen parel. Maar zo niet: snel doen! Du Midi ligt tussen de weilanden en bomen in, een klein stukje buiten Delft. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het voelt hier alsof je even op vakantie bent, door de sfeer van het café en door de geitenweide (wild life, hallo!) Het eten is hier ook nog eens heerlijk. Ga je voor een uitsmijter met biologisch tarwe-pompoenbrood, of toch voor een lams ossobuco?


Meer over Café du Midi ontdekken?

Café du Midi koffiebars

Geopend09:00 - 23:00

Noordeindseweg 70, Delfgauw

Bekijk meer:koffiebars

Op Hodenpijl

op hodenpijl delft

Dikke kans dat de groente die je op je bord krijgt bij op Hodenpijl vanmorgen nog in de grond van de tuin van de buitenplaats stond. Naast dat al het eten hartstikke biologisch is, zijn de meeste gerechten ook vegetarisch. Omdat de chef het moet doen met de groenten die op dat moment voor handen zijn kan je creatieve gerechten verwachten. De menukaart wisselt daarom elke twee weken!


Meer over Op Hodenpijl ontdekken?

Op Hodenpijl biologische restaurants

Geopend10:00 - 20:00

Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden

Bekijk meer:biologische restaurants

The Hangout

the hangout delft

Of je nu wilt ontbijten, lunchen, borrelen of avondeten: bij The Hangout op de campus van de TU kan het voor een prikkie. Voor tussen de €7,50 en €11,50,- heb je bijvoorbeeld al een hamburger met van alles erop en eraan. O ja: in de zomer is er een heerlijk zonnig terras.


Meer over The Hangout ontdekken?

The Hangout restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Stieltjesweg 230, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Pizzeria

pizza delft

Een klein stukje buiten de stadsgrenzen van Delft vind je De Pizzeria. Een fietstochtje hier naar toe is de moeite waard, want uit de enorme rode pizzaoven komen pizza’s met een bijzondere bodem.  “We laten het deeg maar liefst 24 uur rusten, waardoor we maar weinig gist hoeven te gebruiken in het deeg. Hierdoor blijft het lekker luchtig”, vertelde eigenaar Nick ons eerder.


Meer over De Pizzeria Den Hoorn ontdekken?

De Pizzeria Den Hoorn italiaanse restaurants

Gesloten16:30 - 23:00

Woudseweg 18, Den Hoorn

Bekijk meer:italiaanse restaurants
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.