5 x superleuke winkels en restaurants op de campus

Door Ilse Zoutewelle 13 januari 2019

De gemiddelde Delftenaar heeft niet zoveel te zoeken op de campus van de TU Delft. Logisch, maar ook zonde! Er zitten hier namelijk heel wat leuke restaurants en winkels die een bezoekje waard zijn, al was het alleen maar vanwege de lage prijzen. We zetten wat leuke zaken voor je op een rijtje.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Couscousbar

couscousbar delft
Foto: @couscousbarnederland via Instagram

Vanaf april gaat Couscousbar ons helaas weer verlaten. Ga voor die tijd nog snel even langs bij dit verborgen pareltje, want het eten is hier werkelijk verrukkelijk. Je kunt er terecht voor verschillende echte Marrokaanse couscous en toppings als pulled lam of zeven groenten. Voor de prijzen hoef je het in elk geval niet te laten: een maaltijd kost minder dan een tientje. Je vindt Couscousbar in het ‘foodcourt’ schuin tegenover de hoofdingang van de aula van de TU Delft, achter de faculteit 3ME.

couscousbar delft

Hier wil je eten: er is een couscousbar geopend in Delft

Soms opent er een nieuw restaurant in Delft dat we éven niet in de smiezen hadden. Couscousbar is er...

Couscousbar Delft lunch

Nu gesloten11:00 - 19:00

Mekelweg 5, Delft

Bekijk meer:lunch

StudentShop Delft

Je vindt StudentShop net buiten de campus op de Jan Willem Frisostraat in de Wippolder. Je kunt hier printjes laten maken op A0, A1, A2, A3 of A4 formaat. De printzaak is opgericht door een aantal studenten die de printprijzen op de TU te hoog vonden. Ze werken non-profit en daarom zijn ze zijn de goedkoopste van heel Nederland!

StudentShop Delft dienstverlening

Vandaag gesloten

Jan Willem Frisostraat 62, Delft

Bekijk meer:dienstverlening

The Hangout

the hangout delft

Of je nu wilt ontbijten, lunchen, borrelen of avondeten: bij The Hangout kan het voor een prikkie. Voor €5,- heb je al een superlekkere lunch en dineren met een steak met pepersaus, friet en sla kost je €11,-. O ja: in de zomer is er een heerlijk zonnig terras.

The Hangout restaurants en horeca

Nu open10:00 - 00:00

Stieltjesweg 230, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Toastable

toastable
Foto: Toastable

Je kent Toastable misschien al van hun vestigingen in Amsterdam, maar wist je dat ze sinds augustus ook in Delft te vinden zijn? In de aula hebben ze een eigen plek. Je eet hier tosti’s zoals je ze nog nooit eerder geproefd hebt. We bedoelen maar, heb je ooit een tosti gegeten met gegrilde kip, bacon, kaas, paprika, rode ui en kerriemayo? Bij Toastable staan deze en nog véél meer geniale tosti combi’s op de kaart.

Toastable Delft lunch

Vandaag gesloten

Mekelweg 5, Delft

Bekijk meer:lunch

Leapp

leapp delft

Ook in Delft hebben we (weer) een vestiging van Leapp. Je kunt hier terecht voor refurbished Apple producten. Oftewel: gerepareerde iPhones, Macbooks en iPads voor een prikkie. Handig!

Leapp Store Delft elektronicawinkels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Stieltjesweg 824 , Delft

Bekijk meer:elektronicawinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.