Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 desserts van De Lelie kun je zo op tafel zetten met Kerst

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 14 december 2019

Het is best een uitdaging om te bedenken wat je wilt serveren tijdens het kerstdiner. Wordt het een rollade of toch kalkoen? En dan hebben we het nog niet gehad over het dessert… Over het laatste hoef je in elk geval niet meer na te denken, want De Lelie heeft vijf ijstaarten ontwikkeld waar je geheid te show mee steelt. Je hoeft ze alleen nog maar te bestellen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Wil je een ijstaart bestellen bij De Lelie? Haal een bestelformulier op bij de vestiging aan de Gasthuislaan of de Voorstraat. Je kunt je bestelling ophalen op 21, 23 of 24 december.

Omelette sibérienne

 

Wat een plaatje is dit. Aan de buitenkant is de ijstaart afgewerkt met Italiaans schuim. Als je hem opensnijdt komt er kersen ijs en amarenakers tevoorschijn. Daartussen zit een crunchy laagje van versgebakken koekjes. Je moet hem thuis alleen nog even afbakken in de oven. Zo ontstaat de heerlijke combinatie van een warme, knapperige buitenkant en een ijskoude binnenkant. De omelette sibérienne is geschikt voor zes tot acht personen en kost €22,95.

Luxe ijstaart

Als je de show wilt stelen, gaat dat ongetwijfeld lukken met deze luxe ijstaart. Hij is gevuld met chocolade ijs (Alpaco, voor de kenners) en frambozenijs. Daartussen zitten laagjes cake en hij is afgespoten met meringue. Je kunt met acht personen genieten van deze taart en hij kost €24,95.

Kerstbal

 

Wil je iedere gast afzonderlijk een toetje voorschotelen? Je gooit hoge ogen met de ijskerstballen van De Lelie. Je kunt kiezen uit een kerstbal van pure chocolade die is gevuld met chocolade- en mangosorbet. Of ga voor de kerstbal van witte chocolade, gevuld met witte chocolade ijs, gezouten karamel en pinda’s. De kerstballen kost €4,95 per stuk.

IJsstam

IJsstam Delftenaar
IJsstam chocolade caramel

Welke ijsstam je ook kiest: ze zijn allebei prachtig om te zien en heerlijk om te eten. De variant met chocolade caramel wordt gemaakt van melkchocolade ijs, caramel, cake, zeezoutcrisp en Delfts Bruin melkchocolade. De ijsstam ‘Delftenaar’ is gemaakt van Delftenaar ijs, witte chocolade, cake, amandelpraline en hazelnoten. Een ijsstam is geschikt voor zes tot acht personen en kost €19,95.

IJsbeker

de lelie

Ga je liever zelf aan de slag met het ijs van De Lelie? Je kunt ook een beker van 0,5 liter kopen bij De Lelie. Neem bijvoorbeeld pistache, marsepein, Delftenaar, cherry of aardbei. Een ijsbeker kost €9,- per stuk.


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Vandaag gesloten

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.