5 x lekkere gerechten op de nieuwe kaart van Kwalitaria

Aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein 21 maart 2019

Altijd hetzelfde broodje kroket of frietje met gaat op den duur ook vervelen. Daarom staan er bij Kwalitaria Délifrance Vesteplein elk seizoen nieuwe gerechten op de kaart. Dit zijn de vijf die je dit seizoen wilt uitproberen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gyros special

Gyros is lekker en friet ook. Doe deze ingrediënten bij elkaar en je krijgt een maaltijd om van te watertanden. De gyros special wordt niet alleen geserveerd met gyros reepjes maar ook met cherrytomaatjes, komkommer, ui en tzatziki. Lekker!

Gyros kroket

Heerlijke gyros maar dan in een krokant jasje: dat is de gyros kroket. Doet het uitstekend als snack tussendoor maar is ook superlekker op een broodje. Heb je trouwens geen zin of tijd om naar de stad te fietsen voor deze heerlijke kroket? Bestel hem dan online!

Griekse salade

Ben je toe aan wat vitamines naast je patat of burger? Bestel dan de Griekse salade. Hij is rijk gevuld met cherrytomaatjes, feta, komkommer, rode ui, olijven, sla en tzatziki. Geloof ons: deze is het uitproberen waard!

Griekse burger

De burgers van Kwalitaria zijn beroemd en dat komt niet alleen door de goede kwaliteit van het rundvlees. Ook de combinaties zijn verrassend, zoals deze burger met een Griekse twist! Hij wordt geserveerd met feta, rode ui, tomaat, rucola en tzatziki. Eet je de burger als maaltijd? Maak hem dan compleet met friet en salade.

Ananas-meloen milkshake

Er is niets dat meer ‘het is lente!’ schreeuwt dan deze milkshake. Hij is heerlijk fris door de smaak van ananas en meloen en daarmee het ideale tussendoortje op een zonnige dag. Je kunt hem meenemen maar ervan genieten op het terras van Kwalitaria kan ook!

Trek gekregen? Ga dan langs bij Kwalitaria op het Vesteplein óf bestel online. Dat kan via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein. Meer over Kwalitaria Délifrance Vesteplein ontdekken?

Kwalitaria Délifrance Vesteplein snackbars

Nu open12:00 - 21:00

Vesteplein 136, Delft

Bekijk meer:snackbars
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.