Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x lekkere gerechten op de nieuwe kaart van Kwalitaria

Aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein 25 juni 2019

Als het om snacken gaat, heb je ongetwijfeld je eigen favoriet. Maar iets nieuws proberen is ook niet verkeerd en daarom heeft Kwalitaria vijf nieuwe zomergerechten op de kaart gezet! Maak je klaar voor een paar minuten watertanden:

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Crispy chicken burger

Heb je zin in een lekkere burger? Bestel dan de crispy chicken burger. Het broodje is belegd met  krokante kip, rode ui, augurk, mosterd, rucola en is afgetopt met Beemster kaas. De burger is trouwens ook als menu verkrijgbaar met friet en een frisse salade.

Limoen-citroen milkshake

Als je écht even moet afkoelen, is de limoen citroen milkshake de perfecte keus. Laat die hittegolf maar komen!

Nacho special

Nacho’s zijn fantastisch en friet is altijd goed. Wat gebeurt er als je deze twee bij elkaar doet? Dan krijg je een heerlijke maaltijd! Behalve friet en nacho chips krijg je ook huisgemaakte tomatensalsa, zure room, geraspte cheddar en guacamole.

Pulled chicken kroket

Zacht draadjesvlees, een krokant korstje… Loopt het water je al in de mond? Dan wil je zéker de pulled chicken kroket bestellen. Een heerlijke snack voor tussendoor of bij een portie patat.

Salsa chicken wrap

Als je even geen zin hebt in frituur, is de salsa chicken wrap een aanrader. Hij doet het heel goed als snelle lunch of avondeten, want je kunt hem makkelijk uit één hand eten. De wrap wordt belegd met een kipburger, geraspte cheddarkaas, rode uienringen en huisgemaakte tomatensalsa.

Alle gerechten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kwalitaria Délifrance Vesteplein. Geen zin om op de fiets te stappen? Online bestellen kan via de onderstaande oranje button.


Meer over Kwalitaria Délifrance Vesteplein ontdekken?

Kwalitaria Délifrance Vesteplein snackbars

Geopend10:00 - 21:00

Vesteplein 136, Delft

Bekijk meer:snackbars
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.