5 x hier kun je gezonde maaltijden afhalen in Delft

Door Ilse Zoutewelle 21 april 2018

Niks gaat boven een zelfgemaakte maaltijd, maar soms zijn we gewoon lui. En dan is het best een prettig idee dat je ook gezonde maaltijden kunt afhalen in Delft.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wildgroei

wildgroei delft vegan
Bloemkoolsalade met linzen en ras el hanout

Vegans en vegetariërs kunnen hun gang gaan bij Wildgroei, een splinternieuwe zaak in Delft. Al het eten wordt vers gemaakt door eigenaren Els en Nina. Op het menu vind je bijvoorbeeld courgettesoep met doperwten en een bloemkoolsalade met linzen en ras el hanout. En o ja, als je er toch bent kun je meteen een (semi-gezond) toetje meenemen, want ze hebben ook zelfgemaakte vegan taart!

Wildgroei lunch

Oude Delft 144, Delft

Bekijk meer:lunch

The Living

The Living restaurant Delft
Een maaltijd van The Living

Ben je niet zo’n grote eter of heb je juist berehonger? Bij The Living kun je zoveel eten afhalen als je zelf wilt, want je betaalt hier per gram. Het menu wisselt per week: groenten worden ingekocht naar het seizoen. Op dit moment staat er bijvoorbeeld geroosterde gele bloemkool en Indiase bietensalade op het menu.

The Living Delft biologische restaurants

Nu open12:00 - 20:00

Asvest 8, Delft

Bekijk meer:biologische restaurants

Il Tartufo

Il Tartufo Delft

Heb je geen zin om patat te halen maar vind je salade meer iets voor konijnen? Dan kun je bij Il Tartufo een príma maaltijd afhalen. Ze hebben hier verschillende verse pasta’s en groentegerechten. Het eten wordt gemaakt met zoveel mogelijk échte Italiaanse ingrediënten, dus het vakantiegevoel krijg je er gratis bij.

Il Tartufo Delft italiaanse restaurants

Nu open10:00 - 18:30

Minderbroerstraat 2, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Shabu to go

shabu to go delft

Goed, sushi valt misschien niet helemaal in de categorie ‘supergezond’, maar de poké bowls van Shabu to go zijn dat zéker wel. Ze komen in zes varianten, waaronder tonijn, zalm, garnalen en avocado. Fijn: een pokebowl kost hier ongeveer een tientje.

Shabu to go Delft sushi restaurants

Nu open14:00 - 21:00

Choorstraat 36, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants

Hills en Mills

Wist je dat je de de Indiase gerechtjes van Hills & Mills ook kunt afhalen? Dat betekent dat je thuis dus ook kunt genieten van de naan, dahl en salades van het restaurant! Wanneer je een gerecht afhaalt, krijg je trouwens 10 procent korting.

Hills & Mills Pure Food Café Delft restaurants en horeca

Nu open11:30 - 22:00

Oude Langendijk 6, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.