5 x hier kun je eten afhalen in Delft

Door Ilse Zoutewelle 26 juli 2018

Het is bloedjeheet en koken is zeer waarschijnlijk het láátste waar je zin in hebt. Maar eten moet je toch en dus is het tijd voor afhaal! We hebben vijf zaken voor je op een rijtje gezet waar je eten kunt afhalen in Delft. Hoef je daar ook niet meer over na te denken. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Thais

Mehkong Thai restaurant

Even geen zin in Hollandse pot? Ga voor Thais! Bij Mehkong Thai-Lao restaurant op het Vrouwjuttenland kun je ook eten afhalen. Op het menu staan lekkere curry’s en gerechten met noedels. En o ja: je krijgt 10 procent korting als je afhaalt!

Mekhong Thai-Lao Restaurant argentijnse restaurants

Nu gesloten16:00 - 22:30

Vrouwjuttenland 11, Delft

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Patat

Hoogenboom Vis & Snacks

Vooral na een lange dag op het strand kun je snakken naar een patatje. Bij Hoogenboom Vis & Snacks kun je terecht voor een lekkere bak friet met een frikadel óf een portie kibbeling.

Hoogenboom Vis & Snacks viswinkels

Nu open09:30 - 20:00

Martinus Nijhofflaan 21, Delft

Bekijk meer:viswinkels

Pizza

pizza dennis delft

Het grote voordeel van pizza is dat je het makkelijk meeneemt en gewoon kunt opeten in het park, ofzo. Je kunt bij Pizza Dennis pizza’s bestellen van 25, 28 of 33 centimeter. Ideaal als je berehonger hebt óf juist niks weg krijgt door de hitte. En – handig om te weten – de pizzeria heeft sinds kort ook een vestiging aan de Krakeelpolderweg, dus je hoeft niet perse helemaal naar de stad voor je pizza.

Pizza Dennis pizzeria's

Nu gesloten16:00 - 22:00

Nieuwstraat 8 , Delft

Bekijk meer:pizzeria's

Salade

wildgroei delft vegan

Trek in een salade? Dan is Wildgroei het restaurant waar je moet zijn. Het menu wisselt, maar er staan altijd wel een paar frisse salades in de vitrine. Al het eten is trouwens vegetarisch of vegan, dus het is sowieso gezond!

Wildgroei lunch

Oude Delft 144, Delft

Bekijk meer:lunch

Sushi

Foto: Sushipoint Delft

Sushi is een ideale parkmaaltijd: geen gedoe met kruimels of problemen dat het koud wordt. In Delft kun je onder meer verse sushi afhalen bij Sushipoint. Tip van ons: neem wel een koeltas mee, zodat je geen kans hebt op bedorven vis.

Sushipoint Delft restaurants en horeca

Nu gesloten14:00 - 21:00

Nieuwe Langendijk 1, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.