Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier koop je lekkere chocolade in Delft

Door Ilse Zoutewelle 4 februari 2020

Het is bijna Valentijnsdag. De perfect dag om voor je (nog geheime) geliefde iets leuks of lekkers te kopen of om gewoon jezelf lekker te verwennen! En wat is nou een beter cadeau dan chocolade? We zetten daarom vijf winkels in Delft op een rijtje waar je heerlijke bonbons en andere chocolade kunt kopen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Lelie

Chocolaterie - Gelaterie De Lelie bonbons

Of je nu een chocoladehart, reep of bonbons koopt: alle chocolade bij De Lelie is met de hand gemaakt en gedecoreerd. Als basis gebruikt de chocolaterie natúúrlijk de allerbeste Belgische chocolade. Wil je er een echt Delfts cadeautje van maken? Vraag dan naar de  producten die gemaakt zijn van Delfts Bruin chocolade; deze chocolade is ontwikkeld door De Lelie zelf.


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Gesloten13:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Neef Rob

neef rob
Foto: Neef Rob

 

Wil je de show stelen met een bijzondere bonbon? Ga dan naar Neef Rob. In de vitrine van de koffiezaak vind je de bonbons van Tom van de Veen, de voormalig chef patissier van De Librije. Elke bonbon is een kunstwerkje op zich. Ze zijn bijna te mooi om op te eten. Bijna.


Meer over Neef Rob ontdekken?

Neef Rob bars

Vandaag gesloten

Choorstraat 34, Delft

Bekijk meer:bars

Leonidas

chocolaterie leonidas delft hoven

Voor traditionele bonbons van Belgische makelij moet je naar Leonidas in de Choorstraat of Hoven Passage. Neem de tijd als je hier chocolade gaat kopen, want er zijn ónwijs veel smaken. Heb je toch een beetje haast? Speciaal voor Valentijn zijn er een aantal leuke cadeaupakketjes samengesteld.


Meer over Chocolaterie Leonidas in de Hoven ontdekken?

Chocolaterie Leonidas in de Hoven chocolaterieën

Gesloten09:00 - 18:00

Papsouwselaan 488, Delft

Bekijk meer:chocolaterieën

Quetzal

quetzal delft

Behalve warme chocolademelk en brownies heeft chocoladebar Quetzal ook heerlijke bonbons en chocoladerepen. Vooral die laatste zijn een aanrader: Quetzal heeft repen uit verschillende landen, die elk hun eigen smaak hebben. En o ja, de cacao is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Dat maakt de chocolade toch nét wat lekkerder!


Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Gesloten12:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Chocolate Company Café

chocolate company café
Foto: Chocolate Company Café Delft

Met de rode hartjes bonbons van Chocolate Company Café steel je geheid het hart van je geliefde. Ze zijn gemaakt van romige witte chocolade en een vleugje honing. Als je lief daar niet blij van wordt… Wil je liever verschillende soorten bonbons geven? Dat kan: je kunt in de winkel zelf een doosje samenstellen.


Meer over Chocolate Company Café Delft ontdekken?

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.